gerçekten 2 gündür araştırıyorum bulamadımgüzel kardeşim ufak bir araştırmayla bulabilirsin elinin altında her şey
bendede donanım banı var benim marka bu lütfen yardım et American ile başlıyordumodeli değil markası
https://memoryhackers.org/konular/v...yor-working-asus-msi-gigabyte-biostar.238718/gerçekten 2 gündür araştırıyorum bulamadım
Post automatically merged:
bendede donanım banı var benim marka bu lütfen yardım et American ile başlıyordu
para....Gdip satin alman daha mantikli
Bunun hakkında forumda konu açarmısın hocamKnka arkadaşım Satın alıp crackledi spoof ama asusta calısıyor ben denedim öbürlerinde denemedim ama asusta çalıstıgına göre hepsinde calısır Polse22#9963 ekle yardımcı olurum
Suskun var denuvoglobal sitesinin adı ben 2 yıllık müşterisiyim güvenilinir 100 liraya kaldırıyor 1 1.5 sene önce 30 a kaldırıyorduda dolar işte malum ;(Ücretsiz virüssüz spoofer var mi arakadaşlar?
evet adamlar spoofer niyetine pcden mining yapıyorücretsizler bilgisayari ele geçiriyor aman aman allah korusun
öyle instamı hesaplarımı felan çaldılar hepsini almak baya uzun sürdüevet adamlar spoofer niyetine pcden mining yapıyor
çok sıkıntı iş hiç bulaşmamak gerek paşa paşa 3 ay beklemek en güvenlisiöyle instamı hesaplarımı felan çaldılar hepsini almak baya uzun sürdü