Hocam nereden bulucamKullanıp bırakmış kişilerden ucuza alabilirsin
Benden olabilir.Hocam nereden bulucam
Ne kadara bırakırsım hocamBenden olabilir.
Ucuz ürünün kalitesi olmaz noname birinden alınıyorsa hiç olmaz incelemesi için bıraktım alıp almaması onu bağlar seni değil ( Bir kaç ay önce external ne demek diye soran birine göre biraz fazla konuşmaya başladın öğrendin mi terimleri bilmediğin varsa gel yardımcı olayım. )Başlık okunsa keşke
Günlerdir piyasada güvenilir, sağlam hile arayan birisi olarak bu satıcıdan aldığım ürün dışında hiçbir üründen memnun kalmadım. İlgi alaka ve samimiyet + yorumlar zaten mükemmel. 7/24 Destek var, oyuna güncelleme geldiğinde kısa zamanda fixliyor kaybedilen süre de zamana ekleniyor. Yeni hesap olduğum için yanlış anlaşılmasın bu forumdan görmedim onun sayesinde bu foruma kaydoldum. Ürünü görmek isteyen olursa DM`den yazabilir Discorddan yazabilirim. Verdiğiniz paranın karşılığını aldığınız nadir ürünlerden. İyi Forumlarselamlar dostum forum üzerinde 200+ başarılı satışım var valorant ürünü aradığını gördüm konumu incelemen için bırakıyorum discord linkim konuda mevcut referanslarıma ve yorumlarıma bakabilirsin https://memoryhackers.org/konular/v...r-cheat-wi-n-10-11.293062/page-9#post-6502966 ( TELEGRAM LİNKİM MEVCUT)
Websiteme profilimden ulaşabilirsiniz. Otomatik teslimattır kredi kartı ile ödeme seçeneği mevcuttur. ( Kim olduğu belli olmayan refi bulunmayan satış konusu dahi bulunmayan noname kişilerden satın alım yapmanızı önermem. )
Son 1 haftadır kullanıyorum bu programı piyasadaki çoğu programdan daha sağlam 1 haftada 3 adet hesap kastım 0 dan hard bi şekilde hiçbir sorun yaşamadım + olarak 7/24 destek sağlanıyor samimi bir şekilde. Dc üzerinden de gösterebilirm maçlarımı hesapları vs görmek istersenselamlar dostum forum üzerinde 200+ başarılı satışım var valorant ürünü aradığını gördüm konumu incelemen için bırakıyorum discord linkim konuda mevcut referanslarıma ve yorumlarıma bakabilirsin https://memoryhackers.org/konular/v...r-cheat-wi-n-10-11.293062/page-9#post-6502966 ( TELEGRAM LİNKİM MEVCUT)
Websiteme profilimden ulaşabilirsiniz. Otomatik teslimattır kredi kartı ile ödeme seçeneği mevcuttur. ( Kim olduğu belli olmayan refi bulunmayan satış konusu dahi bulunmayan noname kişilerden satın alım yapmanızı önermem. )
Kanka Majorun ürünlerini kullanmanı tavsiye ederim. Yakında ucuz wallhack getirecek diye duydum. Çok kaliteli ilgili ve alakalı pişman olmazsın. Deneyebilirsin önerimdir.selamlar dostum forum üzerinde 200+ başarılı satışım var valorant ürünü aradığını gördüm konumu incelemen için bırakıyorum discord linkim konuda mevcut referanslarıma ve yorumlarıma bakabilirsin https://memoryhackers.org/konular/v...r-cheat-wi-n-10-11.293062/page-9#post-6502966 ( TELEGRAM LİNKİM MEVCUT)
Kusura bakma anlaştığımızı düşünüyorum teşekkürler, yorumlarıma attığın anlamsız emojilerden biraz sinirdim sana.Ucuz ürünün kalitesi olmaz noname birinden alınıyorsa hiç olmaz incelemesi için bıraktım alıp almaması onu bağlar seni değil ( Bir kaç ay önce external ne demek diye soran birine göre biraz fazla konuşmaya başladın öğrendin mi terimleri bilmediğin varsa gel yardımcı olayım. )
Ekli dosyayı görüntüle 108170
Problem yok babusum olur öyle şeyler bir şeye ihtiyacın olursa yazabilirsin < 3Kusura bakma anlaştığımızı düşünüyorum teşekkürler, yorumlarıma attığın anlamsız emojilerden biraz sinirdim sana.