kral ban yemeyecek hile yoktur emeğin varsa kullanmaArkadaşlar ben main hesabım da Ultra üye de ki hileyi ileri de kullanmayı düşünüyorum, Lakin korkum hesabın banlanması hwid önemli değil bir şekilde hallederim lakin hesap giderse çok üzer beni çünkü epey skin falan var, Sorum şu bu private hileyi kullanıp main hesabında halen aylardır oynayan var mı? Var ise taktiğiniz nedir aşırı legit oynamak ? Ve ranklarınız nedir. TY TY
dostum zaten iyi oynuyorsun hiç bu işe girme 1 ay hileyle oynar alışırsın 1 ay sonra banı yediğinde hileyi bırakmak istersin artık hilesiz oynayamadığını farkedip gider private paralı hile alırsın onunla da banlanırsın bir daha asla bir main hesabın olmaz. Normal oynamaya devam etArkadaşlar ben main hesabım da Ultra üye de ki hileyi ileri de kullanmayı düşünüyorum, Lakin korkum hesabın banlanması hwid önemli değil bir şekilde hallederim lakin hesap giderse çok üzer beni çünkü epey skin falan var, Sorum şu bu private hileyi kullanıp main hesabında halen aylardır oynayan var mı? Var ise taktiğiniz nedir aşırı legit oynamak ? Ve ranklarınız nedir. TY TY
bak bu hiç aklıma gelmemişti vay be eyw tavsiye içinŞimdi mainde kullanma kesinlikle yan çar aç onda hile aç bu çarında başka birisi oynasın problem olmaz o şekilde hesabında sapasağlam durur
teşekkürler değerli yanıtın için vazgeçtim bende gerek yok boşa paramız gitmesin bari yıllardır hesap full immo bitirdi sezonları zaten skin de eepy var yazık olmasın boşa haklısınız eywMain hesapta hile kullanmayı önermiyorum şahsen. Hwid banı garantisi veren biri olarak söylüyorum, hiçbir şekilde hesap için garanti verilemez. Gider yani hesabın ha 1 ay sonra ha 5 ay sonra ama gider yani
Yani kanka gerek yok. Eğlenmek için gir yan hesapla kafana göre oyna. Yetenekli adamsın zaten main hesabın immo, o kadar da skin var. Yazık etme bencebak bu hiç aklıma gelmemişti vay be eyw tavsiye için
Post automatically merged:
teşekkürler değerli yanıtın için vazgeçtim bende gerek yok boşa paramız gitmesin bari yıllardır hesap full immo bitirdi sezonları zaten skin de eepy var yazık olmasın boşa haklısınız eyw
aynen, ego gibi olmasın gerçekten aim ve oyun bilgisi de var yani çok zorlanmıyorum lakin hile sevdasını bilirsin ya özellikle yüksek rankta neyse bu hesabı arkadaşı veririm olmadı ben hile açarım yan hesaptan ynie boostlarım bakarız keyfimize o kadar emek verdiğimiz hesabın banlanmasını cidden istemiyorum.Yani kanka gerek yok. Eğlenmek için gir yan hesapla kafana göre oyna. Yetenekli adamsın zaten main hesabın immo, o kadar da skin var. Yazık etme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?