Valorant Ultra üye hilesini kullananlar bakabilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hmm anladım
Post automatically merged:

bakalm

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bi maçta 5 report yedim ban yermiyim bilmiyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
şahsen onaylı üyü olan hileyi kullanıyorum 2 farklı hesap 5'er maç atıyorum çıkıyorum ikisinde de herhangi bir sıkıntı yok.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Vanguard gibi bir sistemin bulunduğu oyunda main hesapta hile yapmak mantıklı değil. Eninde sonunda ban yiyeceği kesin 1 kere bile açma bence main hesabında

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
her gün 5 maç atıyorum daha ban yemedim tek hesap kullanıyorum yan hesap diye açtıgım rank olarak main i geçti oyle diyim sen anla fakat elinde sonunda ban yicez o yüzden üzülürum diyorsan açma + olarak rakibi izledigimi belli etmiyorum güzel yerlere pustukları zaman gormemezlikten gelip bilerek ölüyorum bu sayede report yemekten kaçınıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
elbet bir gün dt olur asıl hesabında yapma yapıcaksanda eğer fresh hesap al

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka insanlara hava atacağım diye asıl hesabının ban yemesi üzer seni o yüzden nefsine hakim ol yan char açıp kas güvendiğin arkadaşın falan varsa o girsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben main hesabım da Ultra üye de ki hileyi ileri de kullanmayı düşünüyorum, Lakin korkum hesabın banlanması hwid önemli değil bir şekilde hallederim lakin hesap giderse çok üzer beni çünkü epey skin falan var, Sorum şu bu private hileyi kullanıp main hesabında halen aylardır oynayan var mı? Var ise taktiğiniz nedir aşırı legit oynamak ? Ve ranklarınız nedir. TY TYEkli dosyayı görüntüle 89474
Reis bu hile ultra üyeye özel olmadan önce kullanmıştım hesabım 2 gün sonra ban yedi cihaz banı yedi zaten çalışmıyor hile sadece mapte gözüküyor adamlar

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben main hesabım da Ultra üye de ki hileyi ileri de kullanmayı düşünüyorum, Lakin korkum hesabın banlanması hwid önemli değil bir şekilde hallederim lakin hesap giderse çok üzer beni çünkü epey skin falan var, Sorum şu bu private hileyi kullanıp main hesabında halen aylardır oynayan var mı? Var ise taktiğiniz nedir aşırı legit oynamak ? Ve ranklarınız nedir. TY TYEkli dosyayı görüntüle 89474
ben yucelık 2 deyım suan.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Main hesapla mı oynuyorsun? envanterin fotoğrafını paylaşır mısın merak ettim.

Valorant Screenshot 2023.04.06 - 05.48.10.92.png
Valorant Screenshot 2023.04.06 - 05.48.06.55 (2).png
Valorant Screenshot 2023.04.06 - 05.48.20.97.png

Pek bişi yok gibi gözüksede tr şartlarında iyi bi hesap bence.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
knk delirdin mi seen iyi cesaret valla :D toplam ne kadar yatırmıştın? ve ban yerse bir gün korkun yok mu veya yediğinde ne hissedersin?

ben yucelık 2 deyım suan.
main hesap mı? env fotoğrafını atar mısın kral nasıl bir hesap oynuyorsun merak ediyorum belki bende kullanırım da hala kararsızım ya

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
knk delirdin mi seen iyi cesaret valla :D toplam ne kadar yatırmıştın? ve ban yerse bir gün korkun yok mu veya yediğinde ne hissedersin?

main hesap mı? env fotoğrafını atar mısın kral nasıl bir hesap oynuyorsun merak ediyorum belki bende kullanırım da hala kararsızım ya
zamanında radi top 10 hesabım ban yedi çok koymaz şuan.

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bende bu hileyi kullandım main hesapta da aynı şekilde kullandım ban yedirmiyor. Ancak legit oynamanız gerekiyor bunu da belirtiyim. Legit oynamak yerine smok içi adamlara sıkarsanız veya direk belli ederseniz ban yeme olasılığı çok yüksek olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...