Satıyorum 🔥✅🔥 𝐕𝐀𝐋𝐎𝐑𝐀𝐍𝐓 𝐔𝐍𝐃𝐄𝐓𝐄𝐂𝐓𝐄𝐃 𝐀𝐈̇𝐌+𝐄𝐒𝐏 / 𝐌𝐀𝐉𝐎𝐑 𝐂𝐇𝐄𝐀𝐓 / 𝐖𝐈̇𝐍 𝟏𝟎+𝟏𝟏 🔥✅🔥

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
+rep gayet hızlı ve güvenilir

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
30+ gündür internet kafede oynuyorum hiç sıkıntı yaşamadım evime bilgisayar alır almaz tekrar aldım her şeyiyle en ince ayrıntısına kadar yardımcı oluyor böyle satıcı bulmak zor teşekkür ediyorum @MAJORR

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
İyi oyunlar dost < 3

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
+rep 3 günlük key aldım fark ortada

Ekli dosyalar

• image.png
    image.png
    196.4 KB · Görüntüleme: 74
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
+ rep 3 günlük kullanım sonunda haftalık aldım eline emeğine sağlık ilgisi harika teşekkürler

4FORTIORI
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Güvenilir, hilesi 10/10 çalışıyor. Muhabbeti de sarıyor

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Çok başarılı bir satıcı cidden , diğer satıcılardan en büyük farkı sizlere açık açık her şeyi söylemesi , fiyat olarakta gayet cüzi miktarlar, tekrardan elinize sağlık teşekkür ediyorum her şey için.

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Çok başarılı bir satıcı cidden , diğer satıcılardan en büyük farkı sizlere açık açık her şeyi söylemesi , fiyat olarakta gayet cüzi miktarlar, tekrardan elinize sağlık teşekkür ediyorum her şey için.
İyi oyunlar dost < 3

Üye
1 HİZMET YILI
30+ gündür internet kafede oynuyorum hiç sıkıntı yaşamadım evime bilgisayar alır almaz tekrar aldım her şeyiyle en ince ayrıntısına kadar yardımcı oluyor böyle satıcı bulmak zor teşekkür ediyorum @MAJORR
Nasıl internet kafede kullandın? İnternet kafede pc ler tekrar baslatılınca tüm dosyalar ayarlar eski haline geri dönüyor her seferinde tekrarmı indirdin? Ayrıca ban yeme riskine karşı olarak eğer ban yersen sen dahil tüm masalar ban yiyor hiçmi korkmadın? Yani internet kafenin sahibi falan değilsen ve senin yüzünden tüm masalar ban yerse temiz bi dayak allahın emri olur zaten? :D veya masalar habire eski haline restartlandıgı icin dogal olarak hilede pc den kalkıyor tekrar tekrar kuruyosun bu dahamı güvenli NASI AÇTIN AGA İNTERNET KAFEDE

kurulumda yardımcı oldu 8 9 saattir oynuyorum bir problem yok teşekkürler
8 9 saattir nasıl oynuyorsun? Bildigim kadarıyla legit bile oynasan ki 8 9 saatin içine 10 veya daha fazla maç sığar +10 maçta ban yememek için hard legit oynaman lazım aga