Satıyorum 🔥✅🔥 𝐕𝐀𝐋𝐎𝐑𝐀𝐍𝐓 𝐔𝐍𝐃𝐄𝐓𝐄𝐂𝐓𝐄𝐃 𝐀𝐈̇𝐌+𝐄𝐒𝐏 / 𝐌𝐀𝐉𝐎𝐑 𝐂𝐇𝐄𝐀𝐓 / 𝐖𝐈̇𝐍 𝟏𝟎+𝟏𝟏 🔥✅🔥

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Nasıl internet kafede kullandın? İnternet kafede pc ler tekrar baslatılınca tüm dosyalar ayarlar eski haline geri dönüyor her seferinde tekrarmı indirdin? Ayrıca ban yeme riskine karşı olarak eğer ban yersen sen dahil tüm masalar ban yiyor hiçmi korkmadın? Yani internet kafenin sahibi falan değilsen ve senin yüzünden tüm masalar ban yerse temiz bi dayak allahın emri olur zaten? :D veya masalar habire eski haline restartlandıgı icin dogal olarak hilede pc den kalkıyor tekrar tekrar kuruyosun bu dahamı güvenli NASI AÇTIN AGA İNTERNET KAFEDE

8 9 saattir nasıl oynuyorsun? Bildigim kadarıyla legit bile oynasan ki 8 9 saatin içine 10 veya daha fazla maç sığar +10 maçta ban yememek için hard legit oynaman lazım aga
Geriye kalan 14 sayfa da ki yorumlara da bu şekilde yorum atar mısın tatlım :)

Üye
1 HİZMET YILI
Geriye kalan 14 sayfa da ki yorumlara da bu şekilde yorum atar mısın tatlım :)
Bende aynı durumda olduğumdan arkadaşa soruyorum. Çünki ban yeme durumunda tüm pc ler birden gidecek bendede bilgisayar yok normal bi şekilde sordum sadece onu bile fazla görüyosunuz

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Bende aynı durumda olduğumdan arkadaşa soruyorum. Çünki ban yeme durumunda tüm pc ler birden gidecek bendede bilgisayar yok normal bi şekilde sordum sadece onu bile fazla görüyosunuz
Fazla görme gibi bir durumumuz yok dostum günlük satın alıyor kullanıyor ki gelip buraya yorum yazmış anormal şekilde sorgulayacağın bir durum yok yani ortada

Nasıl internet kafede kullandın? İnternet kafede pc ler tekrar baslatılınca tüm dosyalar ayarlar eski haline geri dönüyor her seferinde tekrarmı indirdin? Ayrıca ban yeme riskine karşı olarak eğer ban yersen sen dahil tüm masalar ban yiyor hiçmi korkmadın? Yani internet kafenin sahibi falan değilsen ve senin yüzünden tüm masalar ban yerse temiz bi dayak allahın emri olur zaten? :D veya masalar habire eski haline restartlandıgı icin dogal olarak hilede pc den kalkıyor tekrar tekrar kuruyosun bu dahamı güvenli NASI AÇTIN AGA İNTERNET KAFEDE

8 9 saattir nasıl oynuyorsun? Bildigim kadarıyla legit bile oynasan ki 8 9 saatin içine 10 veya daha fazla maç sığar +10 maçta ban yememek için hard legit oynaman lazım aga
Ürünümüzde problem bulunmuyor ki 8 9 saat boyunca oynuyor ve herhangi bir sorun ile karşılaşmıyor dostum.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI

Dostum her hangi bir internet kafe benim deil yada akrabamin falan deil her internet kafede açıp oynuyorum kafamin estiği her yerde her oturduğumda en az 8 9 saat hatta 24 saat açık olan cafelerde sabaha kadar oturup oynamışligim var PC resetlenince tekrardan kurmak basit zaten ve hiç bir şekilde ban riskide yok belli etmeme rağmen hiç bir şekilde ban yemedim ben yediğim hilelerde oldu tekrar oyuna girip oynadım ben hilesini 2 sene boyunca internet kafede oynadım ve hesabımı radiant bile yaptım yani rahat temiz çok legit bir hile sağlam ud @Major

Dostum hile ud yazılım ben günlük key alıp oynuyorum ve hiç bir şekilde ban yemiyorum her gittiğim cafedede açılıyor oynuyorum internet cafe sahibi görse bile en fazla uyarır internet kafede başka hesaba geçip oynamışligim bile oldu sıkıntı yok yani ki çoğu hile bile bu kadar sağlam deil

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
sakın almayın. adam dalga geçer gibi konuşuyor. 30dklık deneme sürümü verir misin çalışıp çalışmayacağından emin olmam lazım dedim direk engelledi. sanki ana avrat küfür ettik

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
sakın almayın. adam dalga geçer gibi konuşuyor. 30dklık deneme sürümü verir misin çalışıp çalışmayacağından emin olmam lazım dedim direk engelledi. sanki ana avrat küfür ettik
Dostum forum üzerinde 107+ başarılı tradem var. dalga geçer gibi gelip konuşan sensin. Çalışmayan ürünü mü satın aldı 107 kişi ? referanslarım yorumlarım orta da ürün satıcısıyız biz kimseyle de dalga geçer gibi konuşmadım. konuşmam. Senin yaklaşımını beğenmedim ve sunucumdan uzaklaştırdım.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
+ 1 aydır kullanıyorum ne bir kötü söz ne başka bir şey duydum hatta canım sıkkındı sohbet etmek iyi bile geldi samimi satıcı bu kadar yoruma güvenip geldim yanılmadım ürünü de kendisi gibi kaliteli teşekkür ediyorum

пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sorunsuz 3 haftadır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok admin sürekli aktif piyasada tek <3

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Ne desek az kalır ürünü aldım sorun yaşadım giremedim 3 gün geçti bana 30 günlük key verdi ürünü ayrı sağlam satıcı ayrı sağlam ve güvenilir öneririm

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI