Üye
param elime geçsin alacam
Discord sunucum var hocam konunun en başında logoya tıklayıp gelebilirsiniz vpn kullanıp eğer gelemiyorsanız telegram adresimiz de var oradan ulaşabilirsinizhocam iletişime nasıl geçebiliriz ?
İyi oyunlar dost < 3saygılar sevgiler önün açık olsun
Vpn açıp girin hocam warp ile giriyorsanız geçersiz davet olarak gözükebilir urban vpn kullanabilirsinizhocam dc geçersiz
İyi oyunlar dost < 3Kaliteli güvenliir sağlam![]()
İyi oyunlar dost < 3Başarılı ve samimi satıcı çok memnun kaldım
İyi oyunlar dost < 3arkadaştan dük gece hileyi satın aldım. sağ olsın cana yakın, ilgili, ve hızlı teslimat yapıyor kardeşim. any deskle baglanıp her seyi halletti sag olsun . kurulumu yaptı beraber test ettik gitti. tavsiye ederim güvenilir satıcı kendisi iyi satışlar dilerim <3
İyi oyunlar dost < 3Güvenilir sorunsuz
Vpn ile deneyin Warp ile değil hocam. Eğer yine de ulaşamazsanız telegram kanal linkimiz de konuda mevcutDostum davet bağlantın çalışmadı discord için gönderme şansın varmı
Öncelikle merhabalar değerli sorunuz için teşekkür ederiz. Sonuç olarak 3. parti bir yazılım kullanıyorsunuz bunun farkında vararak satın almanızı tavsiye ederiz. Ürünümüz şuanlık undetected durumdadır. Asla banlatmaz diyen satıcılardan uzak durmanızı tavsiye ederiz. Ek olarak discord sunucumuzda iade politikamız mevcuttur. İnceleyebilirsiniz.Diyelim ki hilenden dolayı ban yedik sorumluluğu alıyor musun (Hilenin exe'sinden dolayı yediğimizi varsayıoyrum)
Merhabalar bir önce ki yorumumda bu sorunun cevabından bahsettim.ban atıyormu acaba?