Satıyorum 🎯🔥VALORANT UNDETECTED COLOR AİMBOT BY - ZY0N🔥🎯 - ✅ ALANININ EN İYİSİ ✅

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
is the hack working proprly?
Yes. u will try
Post automatically merged:

I THINK i will not try use aimbot in valo = fast ban
you will try bro I used it for 2 months but now i'm still playing .d

What is ur problem ?

Menü bana aşırı tanıdık geldi. Kopyaladınız mı menüyü ?
Üst yorumda belirtildiği gibi src satın aldım. Kendime özel tasarlayıp değişiklikler yaptım ve fixledim.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Have there any free trails

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
any free trials to try if i will like it
not used to color bot that much

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum satın almak için discord suncusunda ticket açtım fakat 40 dk oldu geri dönüş alamadım. Yazılım 1024x768 75 hz çözünürlükte çalışıyor mu ?

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
SATIŞLAR TEKRAR AKTİF !

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Gameplay videolardan baya iyi gözüküyor. Çok başarılı tebrikler :panlove:

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
mukemmel calisiyor aldigimdan beri undetected ban sorunu yok 2 gunde 1 guncelleme atiliyor +rep

Üye
3 HİZMET YILI
2-3 haftadır kullanıyorum hiç bi sıkıntısı yok tertemiz yağ gibi akıyor hile titreme sorunu falan yaşamadım eline sağlık.

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Şimdi ben size nasıl güveneyim o açtığınız konulardan sonra?
Ve sinyorun kekini kullanıyorsun aynı ürünü bize satıyorsunuz 2niz.
Siz bu foruma gelmiş en garip üyelerdensiniz onu da söyleyim size.

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Şimdi ben size nasıl güveneyim o açtığınız konulardan sonra?
Ve sinyorun kekini kullanıyorsun aynı ürünü bize satıyorsunuz 2niz.
Siz bu foruma gelmiş en garip üyelerdensiniz onu da söyleyim size.
Biladerim ben herşeyi şeffaf hale getirdim. Nasıl derleyip topladığımı da anlattım. Güvenmek konusunda sorun yaşıyor olabilirsin eyvallah. Deneyip kullanan arkadaşlar var. Şuan sorun teşkil etmiyor sorunsuz çalışıyor. Bu forumda çok daha acayip kişiler var araştırmanı öneririm. Ben bi olay yaşadım onu şeffaflandırdım baskaları yaşamasın diyerek ve kendimi topladım satışımı yapıyorum. Baltalamak isterseniz farklı konusmaya başlarım :samaroglan::peepoRage:

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Biladerim ben herşeyi şeffaf hale getirdim. Nasıl derleyip topladığımı da anlattım. Güvenmek konusunda sorun yaşıyor olabilirsin eyvallah. Deneyip kullanan arkadaşlar var. Şuan sorun teşkil etmiyor sorunsuz çalışıyor. Bu forumda çok daha acayip kişiler var araştırmanı öneririm. Ben bi olay yaşadım onu şeffaflandırdım baskaları yaşamasın diyerek ve kendimi topladım satışımı yapıyorum. Baltalamak isterseniz farklı konusmaya başlarım :samaroglan::peepoRage:
Vallahi bilader sen kendi içinde bir savaş verdin bundan 2 gün öncesine kadar cocuk senı dolandırdı geldi sonra cocugunda satışlar dusunce sende onu paylaşınca senden ozur dıledı sonra hersey normalmıs gıbı satıs yapmaya devam edıyorsun ve bizdende almamızı bekliyorsun farklı kafalardasın anladığım kadarıyla istediğin kadar farklı konuş bundan sonra senin ve sinyorun sadece allah bir dediğine inanırım. Sinyorun yazılımdan ban yedi arkadaşım bu arada. Sende onun yazılımını kullandığına göre senınkide ban yedirtecek.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Vallahi bilader sen kendi içinde bir savaş verdin bundan 2 gün öncesine kadar cocuk senı dolandırdı geldi sonra cocugunda satışlar dusunce sende onu paylaşınca senden ozur dıledı sonra hersey normalmıs gıbı satıs yapmaya devam edıyorsun ve bizdende almamızı bekliyorsun farklı kafalardasın anladığım kadarıyla istediğin kadar farklı konuş bundan sonra senin ve sinyorun sadece allah bir dediğine inanırım. Sinyorun yazılımdan ban yedi arkadaşım bu arada. Sende onun yazılımını kullandığına göre senınkide ban yedirtecek.
ne anlatiyon be abi 4 - 5 aydir verdigi legit ayarlarla oynuyorum ban yok

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Dediğim gibi şuan onunla bir bağım yok. Başka bir forumda satış yapan bir arkadaşım derleyip topladı herşeyi fixledi bana teslim etti. Sürekli update alıyor suan yazılım. Deneme için alanlar oldu 2-3 gündür sorunsuz kullananlar var. Her yazılım ban yediriyor rage oynarsan.... Dİğer satıcıların discord kanallarına bi gir istersen hepsi spoofer istiyor ban yedik diye. Hile açıp ban yemeyeceğini sananlar zaten almasınlar. Ben minimuma indiriyorum anlatıyorum şöyle böyle oynayın diye. DT ve RAGE oynanıcak bi hile satsam yanına bide spoofer eklerdim birlikte satardım. Tamam saf olabiliriz ama neyın ne oldugunu artık biliyorum dostum.