Satıyorum ⚡⚡ Valorant Undetected Color Aimbot ⚡⚡

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Valorant Undetected Color Aimbot
No need Arduino + Host Shield - Windows 10 All Version Work

Features:
- Aim Key Change
- Trigger B0t
-Trigger Key
- Aim Color (Purple,Yellow,Red)
- Triggerbot Trigger Delay Change 10 - 100
- Shots Speed
- Head X Head Y Body X Body Y Fov X Fov Y
- Smooth Settings
- Auto Fire - Aim Only On X - Fov Settings (X,Y)
- Config System
- Hitbox Change (Head,Neck,Body)
- Flick Bot

TR Key Fiyatlandırma ↴
2 Günlük: 80₺
1 Haftalık: 150₺
1 Aylık: 500₺
Sınırsız: 2.000₺

EU Key Pricing ↴
1 Week: 10$
1 Month: 35$
Lifetime: 100$

Menu↴

Gameplay

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ban yeme durumunda para iadesi yapılıyor mu ?
Yazılımı 1 ay kullandınız ve hatanızdan dolayı manuel olarak yasaklandınız örnek veriyorum sizce ücret iadesi yapılır mı ? yazılım satın alıyorsunuz ücret iadesi yazılım benden kaynaklı bir sorun yaşanırsa tabii ki yapılır. Ama kurulum yapılıp aradan bir süre geçip böyle bir şey söz konusu değildir teşekkürler.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knk hile gayet güzel ama işte bu valorant yapıcak birşey yok zevk almadan ban yersin

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
knk hile gayet güzel ama işte bu valorant yapıcak birşey yok zevk almadan ban yersin
Dostum yazılım tamamen undedected reseller + müşterilerim mevcut banlatacak yazılımı neden satışa sunayım bilmeden emin şekilde konuşmamanı temenni ederim teşekkür ederim yorumun için

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bu yazılımı satan 3.kişisin galiba.Sürekli aynı menüyü görüyorum.

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Sinyor adlı namevcut vatandaşın src sini satın aldın sanırım. Sky cheat pardon .d

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Sinyor adlı namevcut vatandaşın src sini satın aldın sanırım. Sky cheat pardon .d
Yazılım open src dostum kendi bilgilerim ile editledim farklı alıp satan kullanıcılar olabilir bir bilgim yok dediğim gibi herkesin bilgisi eklediği satırlar kattığı bilgiler farklı 2+ aydır ud olarak satışını yapmaktayım teşekkürler

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Sinyorun discord adresindeki feedbackten görüntüler aldığınız için bu soruyu sorma gereği duydum.İyi satışlar.
Yazılım open src dostum kendi bilgilerim ile editledim farklı alıp satan kullanıcılar olabilir bir bilgim yok dediğim gibi herkesin bilgisi eklediği satırlar kattığı bilgiler farklı 2+ aydır ud olarak satışını yapmaktayım teşekkürler

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Valorant Undetected Color Aimbot
No need Arduino + Host Shield - Windows 10 All Version Work

Features:
- Aim Key Change
- Trigger B0t
-Trigger Key
- Aim Color (Purple,Yellow,Red)
- Triggerbot Trigger Delay Change 10 - 100
- Shots Speed
- Head X Head Y Body X Body Y Fov X Fov Y
- Smooth Settings
- Auto Fire - Aim Only On X - Fov Settings (X,Y)
- Config System
- Hitbox Change (Head,Neck,Body)
- Flick Bot

TR Key Fiyatlandırma ↴
2 Günlük: 80₺
1 Haftalık: 150₺
1 Aylık: 500₺
Sınırsız: 2.000₺

EU Key Pricing ↴
1 Week: 10$
1 Month: 35$
Lifetime: 100$

Menu↴

Gameplay
alınabilir

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Benim müşterimin feedbackleri istersen seni onunla konuşturabilirim sorun yok dostum 😚
Bilmiyorum artık, sinyorcuk da isim değiştirmiş. Yani yazılımınla aynı ismi taşıyor. Dostum kesinlikle seni karalamak gibi bir amacım yok ama çok şüpheli şeyler dönüyor. Senin müşterin neden sinyoru etiketleyip feedbackine gönderide bulunsun ve dediğin gibiyse open src yi pasteleyip neden bu nicki kullandın ? Mesajlar için kusura bakma açık kaynak kodlarıyla oluşturduğu bir yazılım cracklendiğinde yüklü miktarda para alacağı müşterisini kaybettiği için bi tık rage geçirmiş .d

Screenshot_1.png

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bilmiyorum artık, sinyorcuk da isim değiştirmiş. Yani yazılımınla aynı ismi taşıyor. Dostum kesinlikle seni karalamak gibi bir amacım yok ama çok şüpheli şeyler dönüyor. Senin müşterin neden sinyoru etiketleyip feedbackine gönderide bulunsun ve dediğin gibiyse open src yi pasteleyip neden bu nicki kullandın ? Mesajlar için kusura bakma açık kaynak kodlarıyla oluşturduğu bir yazılım cracklendiğinde yüklü miktarda para alacağı müşterisini kaybettiği için bi tık rage geçirmiş .d

Ekli dosyayı görüntüle 90477
fix yemiş yazılım kullanmaya devam dostum

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
fix yemiş yazılım kullanmaya devam dostum
Yazılımı ben cr*cklettim evet vee 2 ay önceki fixlenen exe değildi o, o kadar amatör değilim. Sinyorun dc sine bir arkadaşımı yönlendirdim. Zaten o da alıp denemek istiyordu. Exeyi arkadaşımdan isteyip istediğime ulaştım. Yani sinyorcuk nickimden 2 ay önceki müşterisi olduğumu anlayıp o küçük ıq su ile 2 ay önceki exe yi attığımı sandı .d Ben ise anladığın üzere daha yeni güncellediği exeyi atmıştım oraya. Şu an 5 gün oldu kullanalı ve ban namına bir şey yok. Releaseyi aldıktan beri kullanıyorum yani. Sen hala şüphelerime de bir savunma oluşturamadın. Birebir aynı yazılımı satıyorsun. Birebir aynı exe ve aynı klipleri atman da çok saçma. Düşüncem şu ki : Sinyorcuk ban yedikten sonra oturup düşündü vee memoryhackers üzerinden iyi para kaldırdığını anladı, sonra da buraya giriş yapamayacağını anlayınca seninle iş birliği yaptı ve sen de küçük bir komisyon karşılığında sinyorcuğun exe yi satmaya geldin .Yanlış da olabilir, sadece tez yürüttüm. Bilemiyorum artık. Neyse size yine de iyi satışlar diliyorum.
1 (1).png

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ban yeme durumunda para iadesi varmı ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Yazılımı ben cr*cklettim evet vee 2 ay önceki fixlenen exe değildi o, o kadar amatör değilim. Sinyorun dc sine bir arkadaşımı yönlendirdim. Zaten o da alıp denemek istiyordu. Exeyi arkadaşımdan isteyip istediğime ulaştım. Yani sinyorcuk nickimden 2 ay önceki müşterisi olduğumu anlayıp o küçük ıq su ile 2 ay önceki exe yi attığımı sandı .d Ben ise anladığın üzere daha yeni güncellediği exeyi atmıştım oraya. Şu an 5 gün oldu kullanalı ve ban namına bir şey yok. Releaseyi aldıktan beri kullanıyorum yani. Sen hala şüphelerime de bir savunma oluşturamadın. Birebir aynı yazılımı satıyorsun. Birebir aynı exe ve aynı klipleri atman da çok saçma. Düşüncem şu ki : Sinyorcuk ban yedikten sonra oturup düşündü vee memoryhackers üzerinden iyi para kaldırdığını anladı, sonra da buraya giriş yapamayacağını anlayınca seninle iş birliği yaptı ve sen de küçük bir komisyon karşılığında sinyorcuğun exe yi satmaya geldin .Yanlış da olabilir, sadece tez yürüttüm. Bilemiyorum artık. Neyse size yine de iyi satışlar diliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 90488
sinyor denilen arkadaş ile konuştum discordunu ve sunucusunu satmış benim yazılımını sattığım kişi ondan yardım alarak bir şeyler yapmış bende yardım ettim bir şeyler oluşturduk bilgim dışındaydı bu durum şuanda bir sorun gözükmüyor herhangi bir sıkıntı yok bilgilendirdiğin için teşekkür ederim