Satıyorum VALORANT 💎 UNRANKEDTR 💎 🏆 [ Unranked EU-NA Hesap Satışı] ✅ Güvenilir/İade Garantili

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
DİSCORD
KİŞİSEL DİSCORD
666ripp

Sizlere sıkıntı çekmeden güzel bir şekilde UNRANKED hesaplarınızı teslim ediyoruz.
Hesapları aldıktan sonra siz onaylayana kadar sizinle beraber süreci takip ediyoruz.

7-24 Discord Desteği💻

Hesaplarla ilgili yaşanılan bir sorun da hesapların telafisi anında yapılır.

Hesaplarımız mail onaysız ya da ilk mailli olarak sizlere teslim ediliyor.

-8g3U.jpg

cZeraFEJNyO_.png

FİYATLAR
💰 EU HESAP FİYATI = 150₺

💰 NA HESAP FİYATI = 150

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam merak ediyorum hile kullanan kişiler zaten işin sonunda her türlü ban yiyor boş unranked hesaplara 150 TL gibi bir ücret vermek yerine itemsatış gibi yerlerden 20 tl gibi rakama bol skinli random hesap alıp oyun zevkini katlamak daha mantıklı geliyor bana.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
level mi kasıyorsunuz sadece ?

Evet hocam Level kasıp dereceli hazır hale getiriyoruz. Size öyle teslim ediyoruz.

Hocam merak ediyorum hile kullanan kişiler zaten işin sonunda her türlü ban yiyor boş unranked hesaplara 150 TL gibi bir ücret vermek yerine itemsatış gibi yerlerden 20 tl gibi rakama bol skinli random hesap alıp oyun zevkini katlamak daha mantıklı geliyor bana.

Ben bu hesapları sattıktan sonra alan arkadaş hile ile oynadığı için maç kaybetmeyip plat 2-3 arası elo kazanabiliyor. Yüce yaptıktan sonra zaten 5 hesap parası daha çıkarıyor. Ticaret bakımına düşünmek gerekiyor biraz da :)

Moderatörün son düzenlenenleri: