yeni hesap açıp oyuna girmeyi denedin mi belki sadece hesap banı yemiş olabilirsinMerhabalar, daha önce hiçbir şekilde hile kullanmamama rağmen herhangi bir hesaba girince uzaklaştırıldın, hata kodu 61. Daha önce hiçbir şekilde hile kullanmadım, sebebi ne olabilir? Çözümü için ne yapabilirim? 3 ay bekleyince geçiyor diyorlar ama ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum.
Böyle saçma sebepten ban yemezsiniz.İllaha ki hile,makro vesaire kullanmışsınızdır ki ban atar riot.şöyle söyleyeyim askerdeydim yeni geldim bu sürede bilgisayar hiç açılmadı kullandığım fare Logitech G300s yazılımıda yüklü acaba ondan dolayı olabilir mi ve bu hata kodu 61 genel uzaklaştırma mı yoksa kesin hile mi
Merhabalar, daha önce hiçbir şekilde hile kullanmamama rağmen herhangi bir hesaba girince uzaklaştırıldın, hata kodu 61. Daha önce hiçbir şekilde hile kullanmadım, sebebi ne olabilir? Çözümü için ne yapabilirim? 3 ay bekleyince geçiyor diyorlar ama ne kadar doğru olduğun
tıcket at nkaMerhabalar, daha önce hiçbir şekilde hile kullanmamama rağmen herhangi bir hesaba girince uzaklaştırıldın, hata kodu 61. Daha önce hiçbir şekilde hile kullanmadım, sebebi ne olabilir? Çözümü için ne yapabilirim? 3 ay bekleyince geçiyor diyorlar ama ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum.
Banada aynı şey olmuştu bende Riota ticket açıp sorunu halletmeye çalışmıştım halledemedim aradan 2 ay geçmişti bri deneyeyim dedim girdim düzeldi yani bu işin sırrı SabırMerhabalar, daha önce hiçbir şekilde hile kullanmamama rağmen herhangi bir hesaba girince uzaklaştırıldın, hata kodu 61. Daha önce hiçbir şekilde hile kullanmadım, sebebi ne olabilir? Çözümü için ne yapabilirim? 3 ay bekleyince geçiyor diyorlar ama ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum.
kanka vanguard silmeden hiç kapanmıyor kendim denedim ve silmeden başka oyunda hile açarsan vanguard direk valodan banlıyor özellikle lol script açarsan.İlk öncelikle 3 ay değil 4 ay atıyorlar evet bekleyince geçiyor ayrıca hiçbir hile kullanmamana rağmen nasıl ban yiyorsun dostum onu anlamadım hiç mi triggerbot vb. tarzı şeyler kullanmadın veya mouse'una falan macro koymuş olabilir misin bir de bu val61 hesap banı sadece hwid değil diye biliyorum dostum bir araştırmanda fayda var yani hwid yememişsindir büyük ihtimalle
büyük ihtimalle oyun içindeki tavrından yemişşindirMerhabalar, daha önce hiçbir şekilde hile kullanmamama rağmen herhangi bir hesaba girince uzaklaştırıldın, hata kodu 61. Daha önce hiçbir şekilde hile kullanmadım, sebebi ne olabilir? Çözümü için ne yapabilirim? 3 ay bekleyince geçiyor diyorlar ama ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?