val 61 sistem banı değil çoğu arkadaş bilmiyor sanırım. Eğer hesabı satın aldıysan büyük ihtimalle karşıda ki kişi ticket falan attı hesabın kilitlendi bende de aynı duurum oldu. riota ticket atıp senden özel sorular istiyorlar onları cevaplayıp geri alabilirsin
İlk öncelikle 3 ay değil 4 ay atıyorlar evet bekleyince geçiyor ayrıca hiçbir hile kullanmamana rağmen nasıl ban yiyorsun dostum onu anlamadım hiç mi triggerbot vb. tarzı şeyler kullanmadın veya mouse'una falan macro koymuş olabilir misin bir de bu val61 hesap banı sadece hwid değil diye biliyorum dostum bir araştırmanda fayda var yani hwid yememişsindir büyük ihtimalle
hocam hesaba ban atmışlardır yüksek ihtimalle bu hata kodunu aldıysa zaten iletişeme geç ticket at diyorlar genelde arkasını bırakmasan açarlar hesabı
iyi forumlar
ticket at knk bendede val61 var suan internet kafede girmistim hesaba van152 vermisti baska masada acılmıstı sonra ban yemisim ticket actım cevap vermelerini bekliyorum
kanka vanguard silmeden hiç kapanmıyor kendim denedim ve silmeden başka oyunda hile açarsan vanguard direk valodan banlıyor özellikle lol script açarsan.