valorant uzaklastirma olayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Ne yazık ki, başka bir hesap oluşturun.Bu tek çözüm

Üye
6 HİZMET YILI
Format atman gerekiyor pc ne aksi taktirde sürekli olarak ban yemeye devam ediceksin.
format çözüm değil.Format attım ekran kartı anakart modem değiştrdim.Farklı ssd ye format attım yeni maille hesaplar açtım ne yaparsam yapayım devam ediyor anakarta atıyor yüksek ihtimal ve tek parçaya atmıyor.Kendileri bildirdiler beta sonrası sorun yaşayanların cihaz banı kalkacak yeni hesap açıp oynayabilirsiniz tekrar ederseniz süresiz ban diye geldiğinden beri 1 gün oynıyorum ertesi gün banlı

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
af gelmesini bekleyeceksin başka çaresi yok gibi gözüküyor

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bende hiçbir hile olmadıgı halde uzaklaştırıldı riota ticket attım 2 haziranda açılcak dediler ancak yine banlandı riotta bizimle dalga geçiyor

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Vanguardın yazılımcısı twitt atmış kademe kademe kalkacak bir daha banlanan olursa hiç bir şekilde kalkmayacak diye bir açıklama yapmış umarım kalkar kalkar ise şansınız iyi kullanın riot bu oyunu hilecilere yedirmez

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
malesef riot valorantta da ban dalgasını başlattığını açıkladı banlanan hesaplar hiç bir türlü kaldırılmıyor yanlış duyum almışsın,Diyelim bi hesapta ban yedım açık betada olan yeni hesap acıp oynayabilirmiyim veya önceden girdiğim hesaplar ban yermi ? :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
valodan ban yersen pc yi değiştirmediğin sürece ban kalkmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...