Valorant val 5 hatası nasıl çözülür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
banın kalkmamış, hwid banın delaylıya dönüşmüş spoof yapman gerekiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
klasik delay ban işte amidewin yap olmassa hdd/ssd ban yemiştir raid yap

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Biraz bekle valorant sunucu dan dolayı atmış olabilir baktın geçmiyor o zaman kaldırmaya çalışırsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Donannım banın kaldırılmamıs olabilir. Bana da aynısı oluyordu tekrardan kullanınca düzeliyortdu.

Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba, Windows 22H2 sürümünde Valorant'tan donanım banı yedim. Sürüm düşürüp BIOS up yaptım, 1909 sürümündeyim. Donanım banı kalkmış, sebebini bilmiyorum. Bu sefer de hesap açıyorum, hile ile birinci oyunun ortasında val 5 hatası yiyorum. Yeni hesap açıp yine oyuna girebiliyorum ama bunun hile ile alakası yok, bir kişi bile öldürmedim. Tamamen safe oynuyorum, bunun sebebi nedir? Çözümü var mıdır?
üstüne değinilmesi gereken bi konu teşekkür ettik bizde

МОЯ ЖИЗНЬ МОИ ПРАВИЛА
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
delay banın var spoof atmaya çalıştıysan düzgün atamamışsın format bios up ve düzgün bir spoof yapıp tekrar deneyin val 5 hatası kalkacaktır

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kullandığın anakart down yapılmıyor, bende aynısı var.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhaba, Windows 22H2 sürümünde Valorant'tan donanım banı yedim. Sürüm düşürüp BIOS up yaptım, 1909 sürümündeyim. Donanım banı kalkmış, sebebini bilmiyorum. Bu sefer de hesap açıyorum, hile ile birinci oyunun ortasında val 5 hatası yiyorum. Yeni hesap açıp yine oyuna girebiliyorum ama bunun hile ile alakası yok, bir kişi bile öldürmedim. Tamamen safe oynuyorum, bunun sebebi nedir? Çözümü var mıdır?
bende bi anda ban yedim hile açmama rağmen daha sonra yeni hesap açtım açar açmaz o da ban yedi şuan oyunahiç girilmiyor

ercü
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
m olarak kaldıramamışsın. Kaldırmış olsaydın oyundan atmazdı. Anakart modelin nedir?
atırlamıyorsan val5 hatasi secure boot ile ilgili biostan

Kanka yanliş hatırlamıyorsan val5 hatasi secure boot ile ilgili biostan secure boot u açıksa kapat kapalıysa aç öyle dene kanka büyük ihtimalle hata kalkcıcaktır aynı hatayi ben de almıştım
Kanka bende kapalı ama yine alıyorum hatayı

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
muhtemelen banı kaldıramamışsınız hocam sadece bios up/down mı yaptınız ? amidewin de yanında yapsaydınız daha garanti olurdu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...