Süper Üye
paylaşacağım bir şeylerin peşindeyimMac adresi belki mantıklı olabilir ama yaptığın zaman bizimlede paylaşır mısın
denedim. ama hiçbir şey olmadıI looked at the val 5 error on the internet ''The account is logged in elsewhere. You have to log out on all devices.
MAC adresini değiştirmek sorunu çözdü mü?MAC adres imi değiştirdim ve oyundayım arkadaşlar bir süredir henüz atmadı haber edeceğim sizleri
bir dene fakat spoofer lazım benceArkadaşlar hwid banım vardı val 152 hatası alıodum bir şekil çözdüm oyuna girip oynuyorum ama oyunun yarısında valorantdan uzaklaştırıldınız diye hata alıyorum. bu hatanın sebebinin internet ime ban atmasından kaynaklı oldugunu düşünüyorum. mac adresimi değiştirp oyuna girsem çözebilirmiyim acaba ? @LeftSpace
o hwid kalkmamış hocam 152 yerse hesap+pc banı van 5 ise pc banı oluyorArkadaşlar hwid banım vardı val 152 hatası alıodum bir şekil çözdüm oyuna girip oynuyorum ama oyunun yarısında valorantdan uzaklaştırıldınız diye hata alıyorum. bu hatanın sebebinin internet ime ban atmasından kaynaklı oldugunu düşünüyorum. mac adresimi değiştirp oyuna girsem çözebilirmiyim acaba ? @LeftSpace
birde hangi spooflerle kaldırmayı denediniz hocam dt bir spooferse işe yaramamış olabilirArkadaşlar hwid banım vardı val 152 hatası alıodum bir şekil çözdüm oyuna girip oynuyorum ama oyunun yarısında valorantdan uzaklaştırıldınız diye hata alıyorum. bu hatanın sebebinin internet ime ban atmasından kaynaklı oldugunu düşünüyorum. mac adresimi değiştirp oyuna girsem çözebilirmiyim acaba ? @LeftSpace
Spoofer yoksa hiç bir şekilde çözemezsin kanzi ya 3 ay bekliceksin yada sağlam spoof bulucaksınArkadaşlar hwid banım vardı val 152 hatası alıodum bir şekil çözdüm oyuna girip oynuyorum ama oyunun yarısında valorantdan uzaklaştırıldınız diye hata alıyorum. bu hatanın sebebinin internet ime ban atmasından kaynaklı oldugunu düşünüyorum. mac adresimi değiştirp oyuna girsem çözebilirmiyim acaba ? @LeftSpace
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?