Çözüldü Valorant val 5 hatasını nasıl düzeltebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Merhabalar , 2021 Yılı Haziran - Temmuz Aylarında Hileden Dolayı Ban Yemiştim ve Ban Sürem 3 Ay idi Ekim - Kasımdan İtibaren Oyuna Giriş Sağladım Sıkıntısız Oynarken Kasım Sonunda Aralık Başında Aniden VAL 5 Valorantdan Uzaklaştırıldın Hatası Almaya Başladım. Bi Oyuna Girdikten 15 Dakika Sonra Bu Hatayı Alıyorum Ve Kesinlikle Hile Kullanmadım Hileden Dolayı Verebilecek Hatalar VAN 152 Ve VAN 51 Hatası Diye Biliyorum. Hatamın Çözümü Veya Sebebi Nedir ?

Çözüm
VAL5 HATASI Çoğu kişide söz konusu aynısı bendede oluyor neden oldugunu bilmiyorum hile kullanmıyorum yinede atıyor riot games e bilet yollayabilirsiniz
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
VAL5 HATASI Çoğu kişide söz konusu aynısı bendede oluyor neden oldugunu bilmiyorum hile kullanmıyorum yinede atıyor riot games e bilet yollayabilirsiniz

Çözüm
bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
val5 hesaptan dolayi farkli bir hesap dene yeni acilmamis muhtemelen almazsin. ya da sifir hesap actiginda yersen ayni hesaba tekrar girince yemiyorsun.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
val5 hesaptan dolayi farkli bir hesap dene yeni acilmamis muhtemelen almazsin. ya da sifir hesap actiginda yersen ayni hesaba tekrar girince yemiyorsun.
Yenide açsam eski hesapta olsa her hesapta veriyor
Post automatically merged:

teşekkürler

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
VALORANT VAL 5 hatası genellikle sunucular aşırı yüklendiğinde veya bakım altındayken görünür. Bakım başladığında bir maçta veya ana lobide olacak kadar şanslıysanız, büyük olasılıkla VAL 5 hatasıyla karşılaşırsınız.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
VALORANT VAL 5 hatası genellikle sunucular aşırı yüklendiğinde veya bakım altındayken görünür. Bakım başladığında bir maçta veya ana lobide olacak kadar şanslıysanız, büyük olasılıkla VAL 5 hatasıyla karşılaşırsınız.
Benim Aldığım Hata VAL 5 VALORANTDAN UZAKLAŞTIRILDIN Bu Hatayı Aldığımda Hesaba Tekrar Giremiyorum Ban Yiyorum

Benim Aldığım Hata VAL 5 VALORANTDAN UZAKLAŞTIRILDIN Bu Hatayı Aldığımda Hesaba Tekrar Giremiyorum Ban Yiyorum
Aama başka bir hesaba girebiliyorum onda da aynı şekil 15 dakika sonra aynı hatayı veriyor

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Daha önce valoranttan hile kullanıp yakınlarda ban yediyseniz ve yeni hesaplarda dahil sürekli ban yiyorsa donanım banı yemiş olabilirsiniz böyle bir sorununuz varsa Riot gamese bir ticket atabilir sorununuzun ne oldugunu öğrenebilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bir çok insan bende kullandığım halde yedim diyor. Muhtemelen bilgisayardaki başka bir uygulamanın hilesi veya dosyası ile alakalıdır. Her hangi bir oyun için kullandığınız hileleri göz önüne alın. Vanguard çok detaylı çalışıyor çünkü.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhabalar , 2021 Yılı Haziran - Temmuz Aylarında Hileden Dolayı Ban Yemiştim ve Ban Sürem 3 Ay idi Ekim - Kasımdan İtibaren Oyuna Giriş Sağladım Sıkıntısız Oynarken Kasım Sonunda Aralık Başında Aniden VAL 5 Valorantdan Uzaklaştırıldın Hatası Almaya Başladım. Bi Oyuna Girdikten 15 Dakika Sonra Bu Hatayı Alıyorum Ve Kesinlikle Hile Kullanmadım Hileden Dolayı Verebilecek Hatalar VAN 152 Ve VAN 51 Hatası Diye Biliyorum. Hatamın Çözümü Veya Sebebi Nedir ?
Sürekli mi aynı hatayı alıyorsunuz, her 15 dakika sonra mı?

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Sürekli mi aynı hatayı alıyorsunuz, her 15 dakika sonra mı?
evet 10-15 dakika sonra maca girdiğimde valorantdan uzaklaştırıldın diyor o hesaba giremiyorum bi daha

Bir çok insan bende kullandığım halde yedim diyor. Muhtemelen bilgisayardaki başka bir uygulamanın hilesi veya dosyası ile alakalıdır. Her hangi bir oyun için kullandığınız hileleri göz önüne alın. Vanguard çok detaylı çalışıyor çünkü.
format attım aynı sorun

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Eğer ki spoofer denemişsen o 3 ay içinde spoofer patlamıştır temiz bir format at bios guncelle dene

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
genellikle sunucular aşırı yüklendiğinde veya bakım altındayken görünür. Bakım başladığında bir maçta veya ana lobide olacak kadar şanslıysanız, büyük olasılıkla VAL 5 hatasıyla karşılaşırsınız. ve yahut log dosyalarını silip denemelisin

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
genellikle sunucular aşırı yüklendiğinde veya bakım altındayken görünür. Bakım başladığında bir maçta veya ana lobide olacak kadar şanslıysanız, büyük olasılıkla VAL 5 hatasıyla karşılaşırsınız. ve yahut log dosyalarını silip denemelisin
Her anda da aynı şeyle karşılaşmaz herhalde, kişi sürekli aynı hatayı aldığını söylüyor. Belli ki başka bir problemi var.

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Her anda da aynı şeyle karşılaşmaz herhalde, kişi sürekli aynı hatayı aldığını söylüyor. Belli ki başka bir problemi var.
ben takır takır şuan oynuyorum başıma geldi log dosyalarını silip bütünlüğü doğruladım problem göremedim.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kardesim val05 bu hatayı bende cok alıyorum bilgisayarında gerek macro yazılım olsun veya baska bir program olsun acınca valorant guard algılıyor ve seni oyuna girmende engellıyor bilgisayarına reset atmanı ıstıyor anlıyacagın hiç bir programı viruslu olsun veya olmasın acmanı istemiyor sadece valoranta gırmenı istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...