Üye
Yenide açsam eski hesapta olsa her hesapta veriyorval5 hesaptan dolayi farkli bir hesap dene yeni acilmamis muhtemelen almazsin. ya da sifir hesap actiginda yersen ayni hesaba tekrar girince yemiyorsun.
teşekkürlerVAL5 HATASI Çoğu kişide söz konusu aynısı bendede oluyor neden oldugunu bilmiyorum hile kullanmıyorum yinede atıyor riot games e bilet yollayabilirsiniz
Benim Aldığım Hata VAL 5 VALORANTDAN UZAKLAŞTIRILDIN Bu Hatayı Aldığımda Hesaba Tekrar Giremiyorum Ban YiyorumVALORANT VAL 5 hatası genellikle sunucular aşırı yüklendiğinde veya bakım altındayken görünür. Bakım başladığında bir maçta veya ana lobide olacak kadar şanslıysanız, büyük olasılıkla VAL 5 hatasıyla karşılaşırsınız.
Aama başka bir hesaba girebiliyorum onda da aynı şekil 15 dakika sonra aynı hatayı veriyorBenim Aldığım Hata VAL 5 VALORANTDAN UZAKLAŞTIRILDIN Bu Hatayı Aldığımda Hesaba Tekrar Giremiyorum Ban Yiyorum
Sürekli mi aynı hatayı alıyorsunuz, her 15 dakika sonra mı?Merhabalar , 2021 Yılı Haziran - Temmuz Aylarında Hileden Dolayı Ban Yemiştim ve Ban Sürem 3 Ay idi Ekim - Kasımdan İtibaren Oyuna Giriş Sağladım Sıkıntısız Oynarken Kasım Sonunda Aralık Başında Aniden VAL 5 Valorantdan Uzaklaştırıldın Hatası Almaya Başladım. Bi Oyuna Girdikten 15 Dakika Sonra Bu Hatayı Alıyorum Ve Kesinlikle Hile Kullanmadım Hileden Dolayı Verebilecek Hatalar VAN 152 Ve VAN 51 Hatası Diye Biliyorum. Hatamın Çözümü Veya Sebebi Nedir ?
evet 10-15 dakika sonra maca girdiğimde valorantdan uzaklaştırıldın diyor o hesaba giremiyorum bi dahaSürekli mi aynı hatayı alıyorsunuz, her 15 dakika sonra mı?
format attım aynı sorunBir çok insan bende kullandığım halde yedim diyor. Muhtemelen bilgisayardaki başka bir uygulamanın hilesi veya dosyası ile alakalıdır. Her hangi bir oyun için kullandığınız hileleri göz önüne alın. Vanguard çok detaylı çalışıyor çünkü.
Her anda da aynı şeyle karşılaşmaz herhalde, kişi sürekli aynı hatayı aldığını söylüyor. Belli ki başka bir problemi var.genellikle sunucular aşırı yüklendiğinde veya bakım altındayken görünür. Bakım başladığında bir maçta veya ana lobide olacak kadar şanslıysanız, büyük olasılıkla VAL 5 hatasıyla karşılaşırsınız. ve yahut log dosyalarını silip denemelisin
ben takır takır şuan oynuyorum başıma geldi log dosyalarını silip bütünlüğü doğruladım problem göremedim.Her anda da aynı şeyle karşılaşmaz herhalde, kişi sürekli aynı hatayı aldığını söylüyor. Belli ki başka bir problemi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?