Süper Üye
demek ki denediğin şey başarısız olmuşdurum şu ben normalde hwid banlıyım birşeyler denedim banı kaldırdım oyuna giriyorum ama 5 dakka sonra oyundan atıyo uzaklaştırıldın diyerek
alakası olabilir sitesinde oyle yazıyor gerçekten 2. forumda aynı hatayı alan biri pc restard attım düzeldi diyordu konu çözümü olarakonunla alakası yok
ya ban yemişsin ya da hesaba başka cihazdan giriş yapılmış farklı hesaptan dene veya çık gir yap eğer ban atan val5den söz edersek acc ban yemişsen yeni hesap açıp 7-8 maç oynar yine ban yersin hwid ban ise forumlarda paylaşılan method veya spooferlari kullanabilirsinArkadaşalr oyuna girdikten bir süre sonra HATA KODU Val 5 : Oyundan uzaklaştırıldın hatası alıyorum bunu bir program yüzünden mi alıyorum acaba bilgisi olan varmı. hwid cezası ise neden val 152 kodunu almıyorum
duzgun sekılde banı kaldırmamıssın o yuzden dırek banlıyordurum şu ben normalde hwid banlıyım birşeyler denedim banı kaldırdım oyuna giriyorum ama 5 dakka sonra oyundan atıyo uzaklaştırıldın diyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?