Çözüldü Valorant val 5 hatasını neden alıyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşalr oyuna girdikten bir süre sonra HATA KODU Val 5 : Oyundan uzaklaştırıldın hatası alıyorum bunu bir program yüzünden mi alıyorum acaba bilgisi olan varmı. hwid cezası ise neden val 152 kodunu almıyorum

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
durum şu ben normalde hwid banlıyım birşeyler denedim banı kaldırdım oyuna giriyorum ama 5 dakka sonra oyundan atıyo uzaklaştırıldın diyerek

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bazen Valorant'ın sitesinde kullanıcın açık kaldığında başka bir yerde oturum açtın olarak gösterebiliyor sitedeki hesaptan çıkış yapıp deneyin

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bir kez ban yemişsin ve o hwid banını kaldıramamışsın yeni hesap açsan isim yazdıktan sonra bir kez bu uyarı çıkar ve oyundan atar daha sonra oyun içerisine girince 10-15 dakika geçirirsin ve sana direkt kalıcı olarak uzaklaştırıldığını belirtir

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Yapabileceğin en basit durum hata kodlarına bak onların olmadığına eminsen ticket at. Ama HWID yediğinden dolayı mimlenmişte olabilirsin, o yüzden bile başka hesapla girince bu hatayı veriyor olabilir.

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Spooferın çalışmıyor kısacası olay bu, farklı bir yerden falan girmeleriyle alakası yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...