Valorant VAL 5 ve VAL 152 hatası nasıl çözülür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendin ol Zaten herkes alındı
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Ben oyunda hile yapmak için bir spofer satın aldım. Siteden aldım 500 TL'ye. Eleman bana dediği şey, örneğin sen hile açtın, ban yedin. Yeniden başlat, spooferi aç, spoofer at. Yeni hesap aç, oyna dedi bana. Ben hileyi açtım, oynadım bu sitedeki. Nasıl olsa spoofer var deyip çok da dikkat etmedim. Spoofer atıp yeni hesaba geçerim diye düşündüm, sonra ben ban yedim. Yeniden başlatıp spoofer attım. Yeni hesap açtım. Direkt VAL 152 veya VAL 5. Sonra bu bir şeyler yaptı falan. Bana dedi, SSD banı yemişsin falan. Yeni SSD alman lazım. Adamın bana başta dediği şey, ban yediğinde spooferi at, gir. Öyle olmadı. İsim vermeyeceğim falan her neyse benim ekran kartı sistem bilgisine girdiğinde, Gigabyte A520M yazıyor. Şimdi ms sayılılar falan filan. Bu bir şeyler yaptı ama tam olarak anlayamadım. Kısacası, bunun sorununu çözecek arkadaş var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
anakart ve hesap banıdır paran var ise yabancılardan daha kaliteli bi spoofer almanı öneririm dostum

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Reis Aldığın Yere Göre Yazılım Farkları Olur Sen Suan HWDI ban Yemışşın 4 ay 6 ay arasında Beklersen Ban açılacaktır fakat sana şunu Söyliyeyim Nacizane Fikrim Dolardırılmışsın Birazda Random Bir Yerden Spofer Almak Pek guvenlı deyil.
Aldığın Kişiye Olanları Anlatıp SSD Spofer Verebilir Tabi keyli İse Spofer Paneli.
Bi sorun Olusa Bana Yazabilirsin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ilk defa ban yediysen 3 ay beklemen gerek fakat çalışan spoofer bulursan açabilirsin banını

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
4 ay beklemen lazim oyle otomatik olarak acilir süreli ban yemisin

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bazı spofer satıcıları dolandırıcı kanka anakart banı yemişsin yeni hesap açsanda her türlü giremiyorsun sağlam bir spoofer satıcısı bulman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
banı anakart veya hesap banıdır paralı kaldırabiliyosun diye biliyoum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Anlaşılan sorunun tek çözümü 3 4 ay beklemek bende de oldu bu yüzden farklı şeyler denicem bakalım olursa yazacağım

Son düzenleme:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Yeni Spoofer alacaksan asya işi spooferlar var iyi çalışıyorlar. Yoksa 4 ay bekleyeceksin

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
anakartı değiştirmek gerek die biliyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ya anakartı değiştirmen lazım ya da 4 6 ay beklemen

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
spoofer almanı önerrim kanka öteki türlü 6 ay bekliyosun bildiğim kadarıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...