Çözüldü Valorant Val-51 hatası hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
3 gün önce hwid banım bitti. Yeni hesap açınca da bu lanet başladı. Ticket yolladım belki bakarlar falan ama büyük ihtimal bot yanıt gelecek illa spoofer satın aldırtacaklar bir de laptop kullanıyorum orasi sikinti. 3 ihtimal var riotun verdiği tarihte sapma yaşanıyor ikincisi memorynin free spooferi yarıda bıraktığımdan dolayı bir 3 ay daha yedim ya da val51 riot gamesin bir sorunu. Arkadaşlar farklı bir internetle veya vpnle girince poligona girebiliyorum ama bitince ana ekranda banlanıyorum. Sizce nolacak ne düşünüyorsunuz bi 3 ay daha çakmışlar mıdır

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Vpn indir vpnden yeni hesap aç oyuna girmeyi dene, iyi forumlar.
(vpn Windscribe olsun)

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
3 ay daha atmazlar ama valorant tr nin dc sunucusuna git orda yardım ediyorlar bende makrodan yedim ama makro kullanmıyordum yetkililer orda ilgilenmişti.

Senin abi dediklerine baba çektirdik rahat ol
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yani kanka benim de 16 sında açılacak 10 gün falan var bende de öyle bişey olursa sana geri dönüş yaparım ama tickette yardımcı oluyorlar bana oldular yani

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
İlk olarak ban yediğinizde 3 aylık hwıd ban atıyorlar 2.sinde kalıcı olarak atıyolar yani tekrar 3 ay die birşey yok kalıcı hwıd yemişsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...