Valorant VAN 152 banı nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
VAN 152 4 aylık diye biliyorum ve ben anakart banı sanıyordum. SSD banıymış. Arkadaşımın SSD'si yok ve oyun hard diske yüklü. Bunu kaldırmak çok kolay diyorlar ama nasıl? Bilen yardımcı olabilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Van 152 Hwid ban diye biliyorum. Spoofer'sız giremez.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
github da çözenler var. bios update yapıyorlar.

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ücretli spooflar var lakin ne kadar etkili olur orası tartışılır. Zamanında banlandığımda birkaç yol denedim ama laptop tan dolayı bir çözüm bulamadım. İstersen forumda veya başka sitelerdeki satılan ücretli spooferlara bir göz atabilirsin

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hacı 6 ay öncesine kadar bende hwid yemiştim hemen hemen herşeyi denedim anakart,işlemci,disk kimliklerini değiştirme bios update tarzı hiçbiri işe yaramadı paraya kıyıp spoofer al bence en azından kafan rahat olur.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
VAN152 yi bundan 5-6 ay öncesine kadar Bios up/down ve bir takım manuel spoof yöntemleri ile kaldırabiliyordun fakat değişti mi hiçbir fikrim yok. En iyisi temiz ve kaliteli bir spoofer alıp sorunu kökünden çözmek.

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
spooferla kaldırabilirsin ama spoofera param yok felan dersen 3 4 ay bekle oto kalkar

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bu, örneğin "VAL152" gibi bir hile programını kullanarak yasaklanmanıza (donanım yasaklaması olarak da bilinen HWID ban) sebep olabilir. Bu tür bir yasağı atlatmak için spoofer adı verilen araçlar kullanılır. Spoofer, seri numaranızı değiştirerek başka bir cihaz gibi görünmenizi sağlar. Spoofer'lar genellikle dolar cinsinden fiyatlandırılır ve güvenilir satıcılar tarafından sağlanır. Eğer bütçeniz varsa, bu tür bir aracı satın alabilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Van 152 Hwid ban diye biliyorum. Spoofer'sız giremez.
VAL152 gibi hile açıp yediğin banlara HWİD ban denir türkçesi donanım banıdır bu sadece Spoofer aracılığıyla yani seri numaranızı değiştirerek sanki başka biri gibi olmanızı sağlar bu spoofer fiyatları dolar bazından olur genellikle 10 dolar cevresindedir sitede (GÜVENİLİR) satıcılar var arayabilir ve bütcen varsa alabilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Spoofer alternatifi ise 4 ay beklemek

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
elinde iki seçenek var ya bekliceksin banın açılmasını yada paraya kıyıp spoofer alacaksın sitede satanlar var bütçene göre birini seç

𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱 : 𝘄𝗲𝗻𝘇𝘆𝗶𝘇𝗺
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
kaliteli spoofer kullan yada banın bitmesini bekle

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
spoofer satın alırsan çözersin başka kalkmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...