Valorant VAN 152 hatası nasıl çözülür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba, daha önce spoof yaptım ve çalışıyordu. ASUS anakartım. RAID 0'ken ban yedim. VAN 152 hata kodunu alıyorum, her şeyi değişip BIOS'tan RAID'i silip tekrar oluşturuyorum, sonra tekrar Windows'u kurup oyunu yükleyip deniyorum ve direkt açılmadan VAN 152 veriyor. Ne yapmam lazım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
spofer yapman gerek kral yada amıdwin yapıcaksın

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
diskdrive seriallerini yenilemen lazim.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
internette çok spoofer var ama çoğu ratlı en iyisi satın almak

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
"Valorant VAN 152" hatası, Valorant oyununda sunucuyla bağlantı sorunları yaşandığını belirten bir hata kodudur. Bu tür hataları çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. İnternet Bağlantısını Kontrol Etme: İnternet bağlantınızın stabil olduğundan emin olun. Eğer internet bağlantınız zayıfsa veya kopma yaşıyorsanız, bu tür hatalar ortaya çıkabilir. Modeminizi veya yönlendiricinizi kontrol ederek gerekli ayarlamaları yapın.
  2. Valorant Sunucu Durumu Kontrolü: Valorant sunucularında bakım veya sorun olup olmadığını kontrol edin. Resmi Valorant hesapları veya çeşitli çevrimiçi hizmetler aracılığıyla sunucu durumunu kontrol edebilirsiniz.
  3. Valorant'ı Yönetici Olarak Çalıştırma: Oyunu yönetici olarak çalıştırmak, yönetici izinlerine sahip olmanın bazı hataları çözebileceği durumlar olabilir. Valorant'ı sağ tıklayarak "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini deneyin.
  4. Firewall ve Güvenlik Yazılımları: Güvenlik yazılımları veya Windows Güvenlik Duvarı, Valorant'ın doğru iletişim kurmasını engelleyebilir. Bu nedenle, Valorant'ı oynamak için gerekli portların açık olduğundan ve güvenlik yazılımlarınızın oyunu engellemediğinden emin olun.
  5. DNS Ayarlarını Değiştirme: Bazı durumlarda DNS ayarlarınızı değiştirmek, sunucuyla bağlantı sorunlarını çözebilir. Farklı DNS sunucularını deneyerek bu seçeneği değerlendirebilirsiniz.
  6. Oyun Dosyalarını Doğrulama: Valorant'ın oyun dosyalarını doğrulama seçeneğini kullanarak, olası bozuk dosyaları düzeltebilirsiniz.
  7. Oyun ve Riot Client Güncellemelerini Kontrol Etme: Oyun ve Riot Client'in en güncel sürümde olduğundan emin olun. Eğer güncelleme gerekiyorsa, oyunu güncelleyerek sorunu çözmeye çalışın.
Eğer yukarıdaki adımları denedikten sonra hala "Valorant VAN 152" hatası alıyorsanız, Riot Games'in resmi destek kanallarını kullanarak daha fazla yardım alabilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
wtfpersy yada wtfpersy#6292 ekle discord yardımcı olayım bro forumda konumda var inceleyebilirsin :)

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kanka tek çözüm spoofer, hiç bi yöntem işe yaramıyor ben de ban yedim, blackswipe diye bi spoofer var 20 dolar o çözer sorununu

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
"Valorant VAN 152" hatası, Valorant oyununda sunucuyla bağlantı sorunları yaşandığını belirten bir hata kodudur. Bu tür hataları çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. İnternet Bağlantısını Kontrol Etme: İnternet bağlantınızın stabil olduğundan emin olun. Eğer internet bağlantınız zayıfsa veya kopma yaşıyorsanız, bu tür hatalar ortaya çıkabilir. Modeminizi veya yönlendiricinizi kontrol ederek gerekli ayarlamaları yapın.
  2. Valorant Sunucu Durumu Kontrolü: Valorant sunucularında bakım veya sorun olup olmadığını kontrol edin. Resmi Valorant hesapları veya çeşitli çevrimiçi hizmetler aracılığıyla sunucu durumunu kontrol edebilirsiniz.
  3. Valorant'ı Yönetici Olarak Çalıştırma: Oyunu yönetici olarak çalıştırmak, yönetici izinlerine sahip olmanın bazı hataları çözebileceği durumlar olabilir. Valorant'ı sağ tıklayarak "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini deneyin.
  4. Firewall ve Güvenlik Yazılımları: Güvenlik yazılımları veya Windows Güvenlik Duvarı, Valorant'ın doğru iletişim kurmasını engelleyebilir. Bu nedenle, Valorant'ı oynamak için gerekli portların açık olduğundan ve güvenlik yazılımlarınızın oyunu engellemediğinden emin olun.
  5. DNS Ayarlarını Değiştirme: Bazı durumlarda DNS ayarlarınızı değiştirmek, sunucuyla bağlantı sorunlarını çözebilir. Farklı DNS sunucularını deneyerek bu seçeneği değerlendirebilirsiniz.
  6. Oyun Dosyalarını Doğrulama: Valorant'ın oyun dosyalarını doğrulama seçeneğini kullanarak, olası bozuk dosyaları düzeltebilirsiniz.
  7. Oyun ve Riot Client Güncellemelerini Kontrol Etme: Oyun ve Riot Client'in en güncel sürümde olduğundan emin olun. Eğer güncelleme gerekiyorsa, oyunu güncelleyerek sorunu çözmeye çalışın.
Eğer yukarıdaki adımları denedikten sonra hala "Valorant VAN 152" hatası alıyorsanız, Riot Games'in resmi destek kanallarını kullanarak daha fazla yardım alabilirsiniz.
Çok güzel açıklamıssın hocam ama VAN 152 hatası ban yediğin zaman çıkan hata kodudur. Bunlar iş yapmaz :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hile kullanmışsın sanırım HWID - Anakartına ban yemişsin destek talebi açarak ne zaman biteceğini öğrenebilirsin düzeltmek için spoofer kullanabilirsin, alternatif olarak ana kartını değiştirebilirsin :fastthink:

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Raidi yapiyorsun ama anakart banını vs hangi spoofer ile kaldırıyorsun ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
valla dostum van 152 bende hatasını alıyorum dedıler bios uptade at ama olmadı cözümü nendir

Üye
2 HİZMET YILI
eğer ilk kez ban yediysen 3-5 ay bekle yada 20 dolara spoofer al 2,3. defadan sonra anakart değiştirmen lazım

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
anakart banı anlamına geliyor amidewin adlı uygulamayı deneyebilirsin kanka

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
amıdewn ve benzerı spoof atacak programlar deneyebılırsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...