Arkada uygulama çalışınca bile hile algılıyorknk indirmiştim ama kullanmamıştım yani çalışmamıştı ondan sebep midir
Yapacak bi şey yok spoofer kullanacaz mecbur sitedeki çalışıyor mu işe yarıyor muArkada uygulama çalışınca bile hile algılıyor
Valo için yok sanırsamYapacak bi şey yok spoofer kullanacaz mecbur sitedeki çalışıyor mu işe yarıyor mu
Donanım banı senin pc bileşenlerine atılan ban.hwid ban nedir?
Çok ciddi bir engel o zaman. O sistem tamamen elenmiş oluyor doğru muyum? IP Bandan daha ciddi :ODonanım banı senin pc bileşenlerine atılan ban.
Aynen öyle.Çok ciddi bir engel o zaman. O sistem tamamen elenmiş oluyor doğru muyum? IP Bandan daha ciddi :O
açamadan ban yemek...hatırlarsan bende valorant için injector aradığım bir konu açmıştım o konuda extreme injector kullan dediler kullandım. Dll i injectleyemedim hata veriyordu zaten biliyordum valorant da çalışmadığını neyse. ertesi gün valorantdan hwid ban yemişim. sendede onun gibi bir olay olmuş olabilir
evet yemin ederim çok sinir oldum injectlenmedi ban attılar bideticket at yine de şansını dene
Post automatically merged:
açamadan ban yemek...