valorant van 6 hata kodu cözümü (valoranttın benımle paylaştığı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
ilk başta konuyu dogru yeremi actım bilmiyorum bunun bir cözümü varmıdır valorant desteğe yazdım bana şunları yazdı

Selamlar,

Kankam maalesef ki böyle bir VAN6 hatası var. Farkındayız ve üzerinde çalışıyoruz. Kısa sürede düzelteceğimizden emin olabilirsin. Bu noktada sana önermek istediğim bazı adımlar var. Bazı durumlarda bu adımlar da sorununu çözebiliyor. Olmaz da bu önerilerim işe yaramazsa sorunun bizim tarafımızdan çözülmesini beklemeni istiyorum. Anlayışın için teşekkürler. ♥

Çözüm adımları için de ilk olarak IPv6'yı devre dışı bırakmanı istiyorum. IPv6 bağlantı problemleri yaratabiliyor. Sana yardımcı olması için bir de link paylaşıyorum:

Ardından DNS ayarlarını değiştirelim:

• Windows tuşuna bas.
  • "Denetim Masası" yaz.
  • "Ağ ve İnternet"i seç.
  • “Ağ ve Paylaşım Merkezi'ne” tıkla
  • Gelen ekranda sol tarafta bulunan; "Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin" seçeneğini seç.
  • Aktif olarak kullandığın bağlantıların burada olacaktır. Kullandığın bağlantıya çift tıklayıp gelen pencerede "Özellikler" seçeneğini seç.
  • İnternet Protokolü sürüm 4'ü seçip tekrar "Özellikler" seçeneğini seç.
  • Gelen ekranda "Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan seçeneğini seç.
  • DNS olarak; 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 kullan.
Son olarak da aşağıdaki adımlar ile de güvenlik duvarını kapatmanı rica edeceğim.

• Denetim Masası'nı aç lütfen,
  • Sistem ve Güvenlik Seçeneğine tıkla,
  • Windows Güvenlik Duvarı'na tıkla,
  • Sol taraftan Windows Güvenlik Duvarı'nı etkinleştir veya devre dışı bırak seçeneğine tıkla,
  • Oradaki seçeneklerden Güvenlik duvarını kapatabilirsin.
  • Ayrıca bir antivirüs programı olmadığından emin ol.
Kendine çok iyi bak. ♥

Dediklerini tek tek yaptım olmadı bu hatayla karşılaşıp cözen varsa yardımcı olabilirlerse cok iyi olur şimdi den teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
çalıştır --> hizmetler --> vgc yanında ne yazıyor ?

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Çözümü konunun paylaştığıni için teşekkürler. Konu başlığı güncelleyin. (Var mıdır yerine var! Değiştirin)

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
on this video if you turn off ipv6 really working to join faster room i test this method on league of legend i go join room faster to asses cause i use na1 sever league of legend i wait 10 minutes no server come when use this method its working to fast join about valorant i do not know dose this method working? server just u need a turn off ipv6 option

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kaydet yada güncelle butonu bastin mi?
Her şey olmadı ise sorunu yaşadığını ilgili yetkilileri görüşmen gerekmektedir.
evet bastım uygula ve tamam ma bastım restart attıp bilgeseyarıma tekrar denedım hayla aynı hatayı aldım poligona girecekken hatayı veriyor inanmıycaksın 3 4 kez oyunu silip yükledım nafile bekliycez yetkilileri :/
yes ipv6 tells us to disable it, there was no change in valorant

:p
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
önceden bir sürücü hilesi kullandınmı valorantt'a medusa gibi yada herangi başka bir sürücü hilesi kullandıysan o hileyi sürücülerinden silmen gerekiyor bende aynı hatayı alıyordum ve hile kullanmıştım "sürücü hilesi" sürücümden kaldırdım ve düzeldi bu hata

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
mhk banny
fromda bulunan mhk bunny hp hilesini kulandım nasıl kaldırıyoruz yardımcı olurmusun dc versem

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bilgisayarına format at düzeliyor.

:p
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
mhk banny

fromda bulunan mhk bunny hp hilesini kulandım nasıl kaldırıyoruz yardımcı olurmusun dc versem
o bir sürücü hilesi değil ahk scripti ondan kaynaklı değil ozaman hata başka bir çözüm yolu hakkında fikrim yok beklemelisin bir çözüm bulunana kadar.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ben çözümünü buldum arkadaşlar usb format diski yapıp pc ye format attım ve oyunum açıldı ancak yok bunny scripti kullandıysanız oyun gg donanım banı atmışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...