- Yasaklandı
-
Banlı Üye
otamatik kurtarma hatalarında da hizmeti yeniden başlat altaki 2 boşlukta 120 bi altındakindakinde 0 uygula tamam bunları yaptım aynı sonucçalıştır --> hizmetler --> vgc yanında ne yazıyor ?
otomatikotamatik kurtarma hatalarında da hizmeti yeniden başlat altaki 2 boşlukta 120 bi altındakindakinde 0 uygula tamam bunları yaptım aynı sonuc
denedım olmadı başlığı değiştirdim deneyen olursa ne mutlu yardımcı olursakÇözümü konunun paylaştığıni için teşekkürler. Konu başlığı güncelleyin. (Var mıdır yerine var! Değiştirin)
Kaydet yada güncelle butonu bastin mi?denedım olmadı başlığı değiştirdim deneyen olursa ne mutlu yardımcı olursak
evet bastım uygula ve tamam ma bastım restart attıp bilgeseyarıma tekrar denedım hayla aynı hatayı aldım poligona girecekken hatayı veriyor inanmıycaksın 3 4 kez oyunu silip yükledım nafile bekliycez yetkilileri :/Kaydet yada güncelle butonu bastin mi?
Her şey olmadı ise sorunu yaşadığını ilgili yetkilileri görüşmen gerekmektedir.
yes ipv6 tells us to disable it, there was no change in valoranton this video if you turn off ipv6 really working to join faster room i test this method on league of legend i go join room faster to asses cause i use na1 sever league of legend i wait 10 minutes no server come when use this method its working to fast join about valorant i do not know dose this method working? server just u need a turn off ipv6 option
mhk bannyönceden bir sürücü hilesi kullandınmı valorantt'a medusa gibi yada herangi başka bir sürücü hilesi kullandıysan o hileyi sürücülerinden silmen gerekiyor bende aynı hatayı alıyordum ve hile kullanmıştım "sürücü hilesi" sürücümden kaldırdım ve düzeldi bu hata
fromda bulunan mhk bunny hp hilesini kulandım nasıl kaldırıyoruz yardımcı olurmusun dc versemönceden bir sürücü hilesi kullandınmı valorantt'a medusa gibi yada herangi başka bir sürücü hilesi kullandıysan o hileyi sürücülerinden silmen gerekiyor bende aynı hatayı alıyordum ve hile kullanmıştım "sürücü hilesi" sürücümden kaldırdım ve düzeldi bu hata
öyle yapıcam şimdi en son o kaldı teşekkürler bilgilendirmen içinBilgisayarına format at düzeliyor.
o bir sürücü hilesi değil ahk scripti ondan kaynaklı değil ozaman hata başka bir çözüm yolu hakkında fikrim yok beklemelisin bir çözüm bulunana kadar.mhk banny
fromda bulunan mhk bunny hp hilesini kulandım nasıl kaldırıyoruz yardımcı olurmusun dc versem
:/ umutlanıp pc sıfırladım inş girebilirimo bir sürücü hilesi değil ahk scripti ondan kaynaklı değil ozaman hata başka bir çözüm yolu hakkında fikrim yok beklemelisin bir çözüm bulunana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?