Çözüldü Valorant VAN9003 Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
windows 11 geçtim ve valorantı yükleyip oyuna girdim fakat oyuna girdğim zaman kapanıp van9003 hatasını verdi biraz araştırdım secure boot ile alakalı olduğunu söylüyorlar ancak secure boot açıyorum ama kontrol etiğim zaman desteklenmiyor diye görüyorum. anakart h310m-k r2.0 bilgili arkadaşların yanıt vermesini bekliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Windows 11 de vanguard özel izinler istiyor. Hile yapmayasin diye. Anakartın in modelini yaz youtube van 9003 hatası yaz çıkar

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Eğer BIOS ayarlarına aşina değilsen lütfen profesyonel birinden destek al. BIOS ayarlarında hatalı değişiklikler yapmak bilgisayarının açılmaması da dahil olmak üzere birçok soruna neden olabilir.

Ek olarak BIOS ayarları bilgisayarının ve anakartının markasına göre büyük oranda değişiklik göstermektedir. Sana yardımcı olabilmeleri adına bilgisayarının ya da anakartının üreticisinin destek kanallarıyla iletişime geçmeni tavsiye ediyorum.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
windows 11 geçtim ve valorantı yükleyip oyuna girdim fakat oyuna girdğim zaman kapanıp van9003 hatasını verdi biraz araştırdım secure boot ile alakalı olduğunu söylüyorlar ancak secure boot açıyorum ama kontrol etiğim zaman desteklenmiyor diye görüyorum. anakart h310m-k r2.0 bilgili arkadaşların yanıt vermesini bekliyorum
Kankam çogu şeyin çözümü ytde mevcut aslında google tarafında araştırdıgında insanlar hangi pc parçasında sorun oldugunu yazdıysa ytye hata ile o parçayı yazarak illaki bulabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk bildiğim kadarıyla bu sorun dediğin gibi secura boostdan oluyor oda işe yaramdıysa teknik desteğe yazman lazım intdeki çözümlerin çoğuda bu yandan

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Valorant açılma esnasında “VAN 9003” hatası veriyorsa, sistem sizden TPM 2.0'ı etkinleştirmenizi istiyor demektir.İyi günler

Çözüm
Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kankam çogu şeyin çözümü ytde mevcut aslında google tarafında araştırdıgında insanlar hangi pc parçasında sorun oldugunu yazdıysa ytye hata ile o parçayı yazarak illaki bulabilirsin
konuyu okumadan neden yorum yapıyorsun dostum araştırdım diyiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...