bende ilk çıktığında almamıştım etrafım kötülemişti ama çok hoş geliyor şuan gözüme o vandalın ağır sesinden hafif sesine sanki spectreymiş hissi veriyor bana çok hoş iyon gelirse net alırım ejder göz yoruyor asil kullanıyorum güzelde sıkıyor arada değişmek lazımİyon vandal hocam favorim gerçekten sen de beğeneceksin artık klasikleşmiş skinler göze hitap etmiyor bence iyonun her şeyi güzel ses efekti vuruş efekti silahın görünümü vs. falan ejder yağmacı asiller bunun yanında artık bana göre sönük kalıyor
iyona çoğu kişi önyargılı davranıyor ya evet ama sonradan kanka iyon atsana iyon atsana oluyorbende ilk çıktığında almamıştım etrafım kötülemişti ama çok hoş geliyor şuan gözüme o vandalın ağır sesinden hafif sesine sanki spectreymiş hissi veriyor bana çok hoş iyon gelirse net alırım ejder göz yoruyor asil kullanıyorum güzelde sıkıyor arada değişmek lazım
bence yağmacını siyahı ve kırmızısı tabikide her seferinde farklı güncellemelrele birsürü desen var ama tam takip edemiyorum yenileride sevemiyorum yağmacı sarıyorSizce en iyi vandal desene hangisi
cahmpionsSizce en iyi vandal desene hangisi