Satıyorum ⚡Valorant Vanguard Bypass⚡

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Bana kalırsa bunun mantığı temp spoofer gibi bir şey biz format atana kadar madem "modül" çalışıyor her pc aç kapa veya restart attığımız da bu modül kendini yeniliyor o zaman bir nevi temp spoofer mantığı ile çalışıyor sonuçta onda da ban yediğimiz de serialleri değiştirip girdiğimiz de yeni hesaba ban yemiyoruz bunu bir method haline getirip sonra programa dökünce böyle bir şey çıkıyor ortaya ama arkadaşların dedikleri gibi vanguard dünyada ki en gelişmiş AC sistemine sahip bypass etmek çok ama çok zor.

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dostum kısacası diyorsunki bypass yap sitedeki hileyi inject et arkana bakma öylemi

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Bu konuyla alakalı tek birşey vardı: Windows sürümünü düşürmek. Windows sürümünü 1709 yapıyordunuz ve HWID yemiyordunuz. Bu yöntem tabiki fixleneli çok oldu. Arkadaş galiba böyle bir method keşfetmiş ve satıyor olabilir. Ama şunu bilinki mutlaka fixlenecektir. Vanguard yapay zekaya sahip gelişmiş bir AC. Her geçen gün güncelleme alıyor ve yüzlerce kişi ban yiyor. Hile açabilirsiniz ama saklanamazsınız ;) Private hileler bile bir noktada detected yer. Gerek 6 ay sonra gereksede 8 ay sonra.. Ama mutlaka o ban wave gelecektir. Ve o banı yiyeceksiniz. Bulduğu ve satmaya çalıştığı yöntem muhtemelen böyle birşeydir.
Aynen hwid yedirmeyen bir yazılım yapacaksın ve 200tl ye satacaksın aynen kankam adsbhbadhjswqbhebhjqwbhjew

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Aynen hwid yedirmeyen bir yazılım yapacaksın ve 200tl ye satacaksın aynen kankam adsbhbadhjswqbhebhjqwbhjew
uhpep reis boşver salla seviyesine düşme bırak atatürkün bir sözü vardır. en büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır. yani demem o ki boşver cahil insana ne anlatsan boş şuan ki muhalefetin destekcilerine nasıl bişey anlatamıyorsan buna da bişey anlatamazsın. bir tek isteğim var konuları açarken kanıt istemeniz ve referans istemeniz. hepsini etiket yaparak bunları paylaşmaları daha doğru olur diye düşünüyorum.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Okuman yok galiba method olduğundan bahsettim.
Herhangi bir yazılımdan söz etmemiş, bende buna dayanarak muhtemelen method satıyor dedim.
Çok iyi okuyorsunuz başarılarınız devamını dilerim. Veya random atmaya devam edin.

ʟᴡᴇᴢʏ ᴛᴇɴᴅᴏᴜ
Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hwid banı açar mı peki?

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yüklü bir bomba şeklinde infilak ettim 20 dolara vanguard bypass satacak kadar vizyonsuz olmayın be 5000 dolara falan koysan en azından biraz ciddi gözükürsnü