Onaylı Üye
bence bu cracklerde giriyor usta ben durup durken ban yedim hile yoktu o zaman oynarken bence dikkat etkmek lazm3. parti her türlü uygulama ve dosya ban sebebidir
bence bu cracklerde giriyor usta ben durup durken ban yedim hile yoktu o zaman oynarken bence dikkat etkmek lazm3. parti her türlü uygulama ve dosya ban sebebidir
Cs nin bazı detected hileleri yüzünden atabiliyor . Yada herhangi bir 3. Parti yazılımdan atabiliyor sende dikkat etsen iyi olur .Yok hocam ben daha önceden csgo falan hileleri kullandım hem cs ye hemde valo oynuyordum bir sıkıntı çıkmıyordu
sorun olmaz kral oynayabilirsin ancak fps arttırma programı varsa ve açarsan ban yersin ben yedimArkadaşlar iyi akşamlar bilgisayarımda valorant dışında bir oyunun hilesi varken valorantta ban yeme şansım var mı? oyuna girmeye çekiniyorum çünkü çok fazla itemim var
Tamam hocam tavsiyeniz için sağolunCs nin bazı detected hileleri yüzünden atabiliyor . Yada herhangi bir 3. Parti yazılımdan atabiliyor sende dikkat etsen iyi olur .
oyununun hilesi değilse birşey olmaz diye biliyorumArkadaşlar iyi akşamlar bilgisayarımda valorant dışında bir oyunun hilesi varken valorantta ban yeme şansım var mı? oyuna girmeye çekiniyorum çünkü çok fazla itemim var
şöyle diyim bazen hile olmayan uygulamalara bile ban atabiliyorArkadaşlar iyi akşamlar bilgisayarımda valorant dışında bir oyunun hilesi varken valorantta ban yeme şansım var mı? oyuna girmeye çekiniyorum çünkü çok fazla itemim var
evet atıyor ,bugün lol icin mh acıktı ban yedimArkadaşlar iyi akşamlar bilgisayarımda valorant dışında bir oyunun hilesi varken valorantta ban yeme şansım var mı? oyuna girmeye çekiniyorum çünkü çok fazla itemim var
evet var cs sbyte kullanıyordum ban yedim ticket attıgımda açıkladılar etkiliyormuş diye biliyorumArkadaşlar iyi akşamlar bilgisayarımda valorant dışında bir oyunun hilesi varken valorantta ban yeme şansım var mı? oyuna girmeye çekiniyorum çünkü çok fazla itemim var