- Konuyu başlatan
Uzman Üye
yaparımda valorantı 22H2 de neden açamıyorum anlamış değilim1909 sürümünü tercih edebilirsiniz hocam bir de bu sürümde deneyin
yaparımda valorantı 22H2 de neden açamıyorum anlamış değilim1909 sürümünü tercih edebilirsiniz hocam bir de bu sürümde deneyin
Hocam anlayamadım gerçekten valorant destek ekibiyle iletişime geçmek lazım bu gibi durumlardayaparımda valorantı 22H2 de neden açamıyorum anlamış değilim
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımı sıfırladım windows 10 22H2 yükledim ardından VALORANT yüklemeye başladım indirme bittikten sonra Riot Vanguard için bilgisayarı yeniden başlattım oyuna girince hata veriyor hata içeriği ekran görüntüsü(1.png) olarak attım bir bakarmısınız hatanın çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi valorant ı da riot vanguardı da silip yeniden yükledim sonuç aynı
NOT: YouTube'da birçok video izledim ama hiçbirinden sonuç alamadım vgc hizmet açık görünüyodu bide
ALINTI - - - çözümü şu şekilde; >windows+r > services.msc > vgn'yi bul > sağ tıkla, özellikler > başlangıç türünü otomatik yap bilgisayarını yeniden başlat ve sorun çözülecektir. - - - ALINTI
burdaki konuda buldum yaptım yine olmadı bu arada
Ekli dosyayı görüntüle 86393bende de oldu dosya bütünlüğünü sorgula bende düzelmişti
Kesinlikle Silip Yüklediğinde DüzeliyorVanguard'ı yeniden yüklemeyi deneyin
gerçekten bilmiyorum ama deneKesinlikle Silip Yüklediğinde Düzeliyor
128 | VALORANT bağlantı hatasıyla karşılaştı. Lütfen bağlanmak için istemciyi yeniden çalıştır. | PC'ni ve Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Sorun devam ederse
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
ve ikisini de sıfırdan yükle. Bu sorun devam ederse lütfen bu sayfanın altından bize bilet gönder. |
düzeldimiMerhaba arkadaşlar, bilgisayarımı sıfırladım windows 10 22H2 yükledim ardından VALORANT yüklemeye başladım indirme bittikten sonra Riot Vanguard için bilgisayarı yeniden başlattım oyuna girince hata veriyor hata içeriği ekran görüntüsü(1.png) olarak attım bir bakarmısınız hatanın çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi valorant ı da riot vanguardı da silip yeniden yükledim sonuç aynı
NOT: YouTube'da birçok video izledim ama hiçbirinden sonuç alamadım vgc hizmet açık görünüyodu bide
ALINTI - - - çözümü şu şekilde; >windows+r > services.msc > vgn'yi bul > sağ tıkla, özellikler > başlangıç türünü otomatik yap bilgisayarını yeniden başlat ve sorun çözülecektir. - - - ALINTI
Ekli dosyayı görüntüle 86393
ga be
128
VALORANT bağlantı hatasıyla karşılaştı. Lütfen bağlanmak için istemciyi yeniden çalıştır. PC'ni ve Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Sorun devam ederse Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapve ikisini de sıfırdan yükle. Bu sorun devam ederse lütfen bu sayfanın altından bize bilet gönder.
knk bence pc yi yeniden başlat geçerMerhaba arkadaşlar, bilgisayarımı sıfırladım windows 10 22H2 yükledim ardından VALORANT yüklemeye başladım indirme bittikten sonra Riot Vanguard için bilgisayarı yeniden başlattım oyuna girince hata veriyor hata içeriği ekran görüntüsü(1.png) olarak attım bir bakarmısınız hatanın çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi valorant ı da riot vanguardı da silip yeniden yükledim sonuç aynı
Ekli dosyayı görüntüle 86393
win 10 yüklesen belki olurwindows 1909 . güncel olarak kullanıyorum
destek ekibiyle iletişime geçmekte veya ticket atmanı öneririmyaparımda valorantı 22H2 de neden açamıyorum anlamış değilim