Valorant vanguard Hata kodu 128

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka görev yöneticisinden vanguardı kapat pc yi yeniden vaşlat bende de aynısı olmuştu düzeldi

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
  1. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Valorant ve Vanguard'ı yeniden yükleyin.
  2. Anti-virüs yazılımlarınızı ve güvenlik duvarlarınızı geçici olarak devre dışı bırakın ve yeniden deneyin.
  3. "Run as Administrator" seçeneğini kullanarak Valorant ve Vanguard'ı çalıştırın.
  4. Valorant'ı yüklerken veya oyunu açarken "Tam ekran" yerine "Sınırlandırılmış Pencere" veya "Pencere" modlarını deneyin.
  5. Vanguard'ın doğru bir şekilde yüklendiğinden ve çalıştığından emin olun. Bunu yapmak için, Görev Yöneticisi'ni açın, "Hizmetler" sekmesine gidin ve "vgc" adlı hizmetin çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
  6. Eğer hala aynı hatayı alıyorsanız, Riot Games destek ekibi ile iletişime geçin ve konuyu onlarla paylaşın.
Not: Vanguard'ın anti-hile yazılımı olarak çalışması nedeniyle, bilgisayarınızda yüklü olan bazı diğer yazılımlarla uyumsuzluk sorunlarına neden olabilir. Bu durumda, Vanguard'ın kaldırılması veya devre dışı bırakılması sorunu çözebilir, ancak bu seçenek oyunun doğru şekilde çalışmasını engelleyebilir. Bu nedenle, Vanguard'ın kaldırılması veya devre dışı bırakılması yalnızca son çare olarak önerilir.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncellikle herkese teşekkür ederim bunu açıklama gereği duydum Valorant VAL 128 hatamı çözdüm biletten gönderilen mesajı uyguladım mesaj spoilerda belki işinize yarar diye : )

Öncelikle VALORANT ve Vanguard'ı sisteminden tekrardan tamamen kaldır ve sonraki işlemleri yapana kadar tekrar yükleme.
  • Windows Tuşu + R tuşuna bas.
  • Çalıştır ekranında appdata yaz.
  • Local, LocalLow ve Roaming içindeki VALORANT ve Riot Games kalıntılarını sil.
  • Daha sonra C:\Program Files (x86) klasörüne gir. Oradaki Riot Games ve VALORANT kalıntılarını sil.
  • Sonra C:\Program Files klasörü gir ve VALORANT ve Riot Games kalıntılarını sil.

• Daha sonra Windows Tuşu + R yap ve karşına gelen ekrana cmd yazıp Enter tuşuna bas.
  • Karşına CMD ekranı gelecek(siyah bir ekran)
  • Alttaki görev çubuğunda bunun simgesine sağ tıkla ve Görev Çubuğuna Sabitle seçeneğine bas. Sonrasında bu CMD ekranını kapat.
  • O sabitlediğin simgeye sağ tıkla ve Yönetici olarak çalıştır seçeneğine bas
  • Sonrasında şu komutu yazıp Enter tuşuna bas: sfc /scannow
  • Sonrasında bilgisayarını yeniden başlat.

Eğer bu SFC işlemi ile ilgili bir hata alırsan aşağıdakileri yaz lütfen:
  • DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth yazıp Enter'a bas.
  • DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth yazıp Enter'a bas.
  • DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth yazıp Enter'a bas.

Bunları yaptıktan sonra;
  • bcdedit.exe yazıp Enter'a bas.
  • bcdedit /set testsigning OFF yazıp Enter'a bas.
  • bcdedit.exe /set nointegritychecks OFF yazıp Enter'a bas.

Bunlardan sonra C:\Riot Games klasörünün içerisinde bulunan Riot Client dosyasını sil lütfen. Son olarak da
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
linkten oyunun kurulum dosyasını yeniden indirmen gerekiyor.

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
bende oyuna girerken val 5 veriyor ve hesaptan atıyor neden kaynaklı bu her sıraya girdiğimde oluyor.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk bi secure boot aç kapa
Post automatically merged:

knk bi secure boot aç kapa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...