Onaylı Üye
Sanırım hayır nasıl bakıldığını söyler misinbilgisayarında harici harddisk kullanıyor musun dostum önce bi onu sorayım ?
Laptop kullanıyorumkasanın içinde 1 SSD 1 harddisk mi var yoksa 2 adet Harddisk mi var ya da tek Harddisk ya da tek SSD mi var ?
Sistem bilgisinden de sadece 1 tane harddisk gözüküyorLaptop kullanıyorum
niye kanka formatlık ne gördün de adama hemen format at diyorsunHocam önemli dosyalarınız yoksa veya yedekleyebilirseniz serisinden format atabilirsiniz
hocam sorunlarla uğraşmaktansa format yarım saat sürer driverları kurmakta yarım saat 1 saate uğraşmadan çözer diye dedimniye kanka formatlık ne gördün de adama hemen format at diyorsun
bunu bilemezsin ki dostum belki sorun 5 dakika da halledilecek bir şey ama insanlar gelip format at format at dediği için 1 saat boştan yere uğraşıcakhocam sorunlarla uğraşmaktansa format yarım saat sürer driverları kurmakta yarım saat 1 saate uğraşmadan çözer diye dedim
haklısınız hocam ama arkadaş hala çözemedi galibabunu bilemezsin ki dostum belki sorun 5 dakika da halledilecek bir şey ama insanlar gelip format at format at dediği için 1 saat boştan yere uğraşıcak
Yok daha çözülmedi zaten bu yüzden 4 ay ban yemişim onu gördüm ticket actım simdi dehaklısınız hocam ama arkadaş hala çözemedi galiba
Deneyeceğim hocam teşekkürler.1- Windows+R bas ve regedit yaz.
2- Şu iki dosyayı bulup sil:
3- Daha sonra şu 2 dosyayıda sil:
- Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\inpoutx64
- Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\inpoutx64
- C:\Program Files\Eluktronics\Eluktronics Control Center\DefaultTool\inpoutx64.dll
- C:\Program Files\Eluktronics\Eluktronics Control Center\UniwillService\MyControlCenter\inpoutx64.dll
4- Bilgisayarı yeniden başlat
Vanguardı sil bidaha kurValorant Vanguard da böyle bir şey alıyorum her zaman bilgisayarı açtığımda böyle oluyor ve bunun yüzünden ban yedim bunu nasıl halledebilirim veya olan şeyi nasıl silebilirim bilgisi olan birisi yardım edebilir mi şimdiden teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 74596
Yok o kadar basit olsa yapardım zatenVanguardı sil bidaha kur
Devre dışı bırakınca oyuna giremiyorum.vangaurd dosyalarınızı algılayabilir, görev yöneticisine gitmeyi deneyebilir ve başlangıçta vangaurd'u devre dışı bırakabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?