Yemedim suan zaten. 6. elim falan olması gerekiyor, sadece baglantı hatası verip oyundan atıyor ara sıra ama calısıyor.VAL5 yersin hwid banı yemezsin. Val5 ide belli edersen yersin.
Ve kullandıgım hile free bir hile.Yemedim suan zaten. 6. elim falan olması gerekiyor, sadece baglantı hatası verip oyundan atıyor ara sıra ama calısıyor.
Dediğim gibi, arkadaşım da Bypass ile free hileyi kullanıyor şuan immo 3 legit oynadığın sürece rep yemediğin sürece sıkıntı olmaz. Tabii bunun garantisini kimse veremez ama VAN152 yemezsin en babası VAL5 yersin.Yemedim suan zaten. 6. elim falan olması gerekiyor, sadece baglantı hatası verip oyundan atıyor ara sıra ama calısıyor.
Ve kullandıgım hile free bir hile.
Normalde kullandıgım hile 2. mactan sonra ban atıyor. Cok sasırdım işe yaramasına, eskiden vardı vgc bypasslar ama hala olması sasirtti beniDediğim gibi, arkadaşım da Bypass ile free hileyi kullanıyor şuan immo 3 legit oynadığın sürece rep yemediğin sürece sıkıntı olmaz. Tabii bunun garantisini kimse veremez ama VAN152 yemezsin en babası VAL5 yersin.
Tam olarak ben de bilmiyorum, arkadaşımdan aldım. Eğer paylasmamı isterse paylasırım.Bypass yapıyorsa tam anlamıyla evet, oynayabilirsiniz hangi bypass'ı kullanıyorsunuz?
Oynadığınız bypass i harfi ile mi başlıyor?Normalde kullandıgım hile 2. mactan sonra ban atıyor. Cok sasırdım işe yaramasına, eskiden vardı vgc bypasslar ama hala olması sasirtti beni
Tam olarak ben de bilmiyorum, arkadaşımdan aldım. Eğer paylasmamı isterse paylasırım.
Ekli dosyayı görüntüle 106990
Neden lose var diye sormayın lütfen ahashsah legit oynayıp belli etmemeye calısıyordum.
Hayır i ile baslamıyor.Oynadığınız bypass i harfi ile mi başlıyor?
Anladım, pekâlâ. Dediğim gibi, gerçekten bypass yapıyorsa sorun teşkil etmez; eğer ücretsiz ise yayılırsa dt olma ihtimali mevcut. Haberiniz olsun, dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim.Hayır i ile baslamıyor.
İyi oyunlar dilerim.Kullandıgım free hile cok nadir de olsa uzun süre ban atmıyordu. Acaba o mevzu mu oldu yine diye deniyorum. Eğer öyle değil de VGC bypasstan kaynaklıysa rank kasmak icin hesap satın alacagım.
Tesekkurler<3İyi oyunlar dilerim.
Ban yok hala hahahahsa. Calısıyor, garip calisiyor ama calısıyor.İyi oyunlar dilerim.
Normaldede çoğu herkes delay ban yiyor perm yemiyor
peki sizce tekrar spoof mu atayım yoksa baska hesapla devam mı edeyim?Bypass'tan dolayıdır, temp ban atıyor demek ki bypass sorunlu.
Yeni bir hesap oluşturup tekrar deneyin. Aynı şekilde geçici ban atıyorsa, bu bypass'tan kaynaklanıyordur ve işe yaramaz. Ancak VAL5 veya VAN152 hatası ile karşılaşırsanız, o zaman format atarak spoof yapmanız gerekecek.peki sizce tekrar spoof mu atayım yoksa baska hesapla devam mı edeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?