Ben böyle bir şey denemiştim yan hesabımda VP hilesini yaptım ama VP gelmedi ertesi gün oyuna girdiğimde hesap bani yemiştim.Normalde böyle şeylere inanmam fakat bazen binde bir de olsa bir açık oluşur, bug oluşur bu hilelere fırsat gelir son zamanlarda çok karşıma çıkıyor inandırıcı değil fakat dikkat çekici cezbedici böyle bir şey mümkün mü Riot oyunlarında Valorant'ta?
Server side olduğu için oyuna etki etmez. VP gelmiş gibi gözükse bile oyuna etki etmez, hesabınızı büyük ihtimalle çaldırdınız. Hesabınızı çalan kişi de ban yedirmiş.Ben böyle bir şey denemiştim yan hesabımda VP hilesini yaptım ama VP gelmedi ertesi gün oyuna girdiğimde hesap bani yemiştim.
İyi ki HWID yemedim. Böyle şeyler bir daha yapmam, diğer insanlarında yapmaması lazım.Server side olduğu için oyuna etki etmez. VP gelmiş gibi gözükse bile oyuna etki etmez, hesabınızı büyük ihtimalle çaldırdınız. Hesabınızı çalan kişi de ban yedirmiş.
Sadece valorant için değil, genel olarak online oyunlar için konuşursak, günümüzde hiçbir şekilde "hiçbir türlü" online oyunlarda altın,elmas gibi oyun içi para birimleriyle ilgili hile yapmak mümkün değildir. Burada önemli olan kriter, oyunun online olmasıdır. Çünkü online oyunların hepsinde, oyun içi para gibi önemli değerler server taraflıdır. Yani siz kendi cihazınızda (bilgisayar,telefon vb) ne kadar oyun içi para biriminin değerini değiştirirseniz değiştirin, server tarafına müdahale edemediğiniz için, yaptığınız değişikliklerin hiçbir önemi olmayacaktır. Bu durum valorant için de geçerlidir.Normalde böyle şeylere inanmam fakat bazen binde bir de olsa bir açık oluşur, bug oluşur bu hilelere fırsat gelir son zamanlarda çok karşıma çıkıyor inandırıcı değil fakat dikkat çekici cezbedici böyle bir şey mümkün mü Riot oyunlarında Valorant'ta?
Basit mantık düşüneceksiniz, kimse durduk yere size VP hilesi vermez mümkün olsaydı bile. Basit mantık düşündüğünüz sürece ne virüs yersiniz ne de hesabınız çalınma tehlikesiyle karşı karşıya kalır.İyi ki HWID yemedim. Böyle şeyler bir daha yapmam, diğer insanlarında yapmaması lazım.
Kanka ne olursa olsun hepsi yalanNormalde böyle şeylere inanmam fakat bazen binde bir de olsa bir açık oluşur, bug oluşur bu hilelere fırsat gelir son zamanlarda çok karşıma çıkıyor inandırıcı değil fakat dikkat çekici cezbedici böyle bir şey mümkün mü Riot oyunlarında Valorant'ta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?