Valorant vs Counter-Strike 2

Valorant vs Counter-Strike 2

• Valorant

Oy: 19 42.2%
  • Counter-Strike 2

Oy: 26 57.8%

• Kullanılan toplam oy
    45
  • Anket kapatılmış .
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Valorant kişisel olarak çok daha basit ve erişilebilir, her açıdan daha iyi buluyorum

Üye
2 HİZMET YILI
bana göre cs2 baya başarısız bi oyun cs go valodan daha iyidir valo cs2 den daha iyidir

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Valorantın csye rakip olabileceğini düşünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Cs2 Mekaniksel olarak ve vuruş hissiyatı olarak iyi hissettiriyor Cs2 düz t vs CT fos oyunu valorant çok parlak ve haraketli oyun geldiği için sevmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
cs yi çok seviyorum ama sistemim yok ruslar berbat tr sunucusu yok valorant mecburi tercihim oluyor

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
her ne kadar şu an lolden takılsam da cs2 tekler net diyebilirim bunu

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Valorant ve Counter-Strike, her ikisi de popüler rekabetçi nişancı oyunları olmasına rağmen, farklı özelliklere ve oynanış tarzlarına sahiptir. İki oyunun da takipçileri arasında kıyaslamalar sıkça yapılır. İşte Valorant ve Counter-Strike arasındaki bazı farklar:

1. **Oynanış Tarzı:**
- Valorant, karakter tabanlı bir nişancı oyunudur. Her karakterin kendine özgü yetenekleri ve özellikleri vardır. Oyun stratejik ve takım odaklıdır.
- Counter-Strike ise klasik bir nişancı oyunudur. Oyuncular, teröristler ve anti-teröristler olarak iki takımdan birine katılır ve hedefleri tamamlamak veya engellemek için mücadele eder.

2. **Grafik ve Tasarım:**
- Valorant, renkli ve çizgi roman tarzında bir grafik stiline sahiptir. Karakterler ve haritalar, renkli ve stilize edilmiş bir görünüme sahiptir.
- Counter-Strike ise daha gerçekçi bir grafik stiline sahiptir. Oyun, gerçek dünya konumlarına dayanan haritalarla ve daha gerçekçi karakter modelleriyle tanınır.

3. **Haritalar ve Modlar:**
- Hem Valorant hem de Counter-Strike, farklı harita seçeneklerine ve oyun modlarına sahiptir. Ancak her iki oyunda da rekabetçi modlar ve casual modlar bulunur.
- Valorant'ta haritalar, her birinin kendine özgü oynanış öğelerine ve stratejilere sahip olan farklı mekanlardan oluşur.
- Counter-Strike'ta haritalar, bomba kurma/etkisiz hale getirme veya rehine kurtarma gibi temel hedeflere dayalı olarak tasarlanmıştır.

4. **Silahlar ve Ekipmanlar:**
- Her iki oyunda da geniş bir silah ve ekipman seçeneği vardır. Ancak Valorant, her karakterin özel yeteneklerini kullanmasına olanak tanıyan karakter tabanlı yetenekler sunar.
- Counter-Strike'ta ise oyuncular, sınırlı ekipman seçenekleriyle oynarlar ve herhangi bir karakterin özel yetenekleri yoktur.

Hangi oyunun daha iyi olduğu, kişisel tercihlere ve oyun tarzına bağlıdır. Bazı oyuncular Valorant'ın stratejik ve karakter odaklı oynanışını tercih ederken, diğerleri Counter-Strike'ın daha gerçekçi ve sade oynanışını tercih edebilir.

Üye
2 HİZMET YILI
hangisinde daha iyi toxic oyuncu veya daha iyi hile varsa sonuçta ikisinide oynayacak arkadaşım yok en iyi yanıda bu

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kendini ne kadar kötü duruma düşürse bile valodan katbekat iyi