Valorant vs CS:GO

Valorant mı yoksa CS:GO mu?

• Valorant.

Oy: 40 42.6%
  • CS:GO.

Oy: 54 57.4%

• Kullanılan toplam oy
    94
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Valorant mı yoksa CS:GO mu?
cs derim çünkü rekabetçi 5vs5 fps oyunlarının atasıdır cs, riot moba oyun yapsın yoksa bozuyor. Valorantın getirdiği o koleksiyonda tıpkı keleşin aynısı vesaire. Ha csden daha ucuz skinleri var tek iyi yanı o valorantın :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
5 HİZMET YILI
CS:GO ve Valorant, benzer oyun mekaniğine sahip rekabetçi birinci şahıs nişancı oyunlarıdır, ancak oynanış, grafikler ve topluluk açısından bazı farklılıkları vardır.

CS:GO, daha geniş bir oyuncu tabanına ve daha yerleşik bir e-spor sahnesine sahip daha olgun bir oyundur. Oyunun klasik bir görünümü ve hissi vardır ve oynanışı strateji ve beceriye dayalıdır. Bu, ustalaşmak için çok fazla pratik ve özveri gerektiren bir oyundur.

Valorant ise hızla popülerlik kazanan daha yeni bir oyun. Yeni oyuncular için daha erişilebilir ve öğrenmesi daha kolay olacak şekilde tasarlanmıştır, ancak yine de rekabet edebilmek için çok fazla beceri ve strateji gerektirir. Oyun benzersiz bir sanat tarzına sahiptir ve farklı yeteneklere sahip çeşitli ajanlar sunar, bu da oyuna yeni bir strateji katmanı ekler.

Nihayetinde, CS:GO ve Valorant arasındaki seçim kişisel tercihe bağlıdır. Daha klasik ve olgun bir oyun deneyiminden hoşlanıyorsanız, CS:GO daha iyi bir seçim olabilir. FPS türüne daha erişilebilir ve taze bir yaklaşım istiyorsanız, Valorant sizin için doğru seçim olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Csgo started improved my aim before valorant

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Valorant'ın efektleri her daim gözümü yorsa da oynamaktan vazgeçemiyorum fakat CS'nin yeri de bir ayrı tabi

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Cs'nin yeri çok ayrı kalıyor biz de cs go diyorum açık ara farkla.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
benim gibi oldlar csgo der :d

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
CS Kesinlikle. Valorant biraz nasıl diyim cs nin yanında çocuk oyunu gibi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...