Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Counter strike global offensive sebebi o headshot ismi o keleşin tutuşu m4a4 awp nin verdiği his karakterler bunny yapma vs beni çok cezbediyor ve 6 7 yıllık cs kariyerim benim için baştacı
oyun zevki bakımından kesinlikle cs go diyorum her ne kadar valorant biz koşarak sıkmayı nerfledik dese de yok arkadaş millet hala koşarak sıkıyor ve bu cidden oyun zevkini inanılmaz derecede baltalıyor
valorant tokatlar knk csnin sacma sapan hilelere mi desem tr sunucusu olmayıp ping sorunu cekmemizmi desem yoksa rutbeli maclara para karsılıgında girmemiz mi desem bilemedim bu arada skinlerde de valorant alıyor csnin tek onemli yeri skin pazarı ve alım satım bu kadar onun dısında cop bence sadece mazısı oldugu icin insanlar kendine yediremeyip cs soyle boyle diyor tam bir balon
Valoyu 1 sene oynadıktan sonra (imm3 üm ve boosterlıkta yaptım) tekrar csye döndüm ve cs'nin gerçekten valoya nazaran bin kat daha iyi olduğunu deneyimledim. Her ne kadar csde hile olsa da valodan daha zevkli olduğunu düşünüyorum.