Çözüldü Valorant W10 pro v2004 2h20 ahk script çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
@fight4fredomm adlı arkadaşın paylaştığı AHK Scripti kullanıyordum trigger+bunnyhop olanı 1 ay falan sorunsuz kullandım her neyse dün ekran kartımı güncelledim ve oyunda ''ekran kartı sürücüsü çöktü bilmem ne bilmem ne'' hatası almaya başladım sinirlendim gittim format attım ama farklı bir w10 sürümü yükledim önceden 1903 mü ne vardı şimdi v2004 var ve o home bu pro. Formatı attıktan sonra sürücüleri vs güncelledim falan daha önceden valorantın klasörünü telefonuma atmıştım indirmekle uğraşmayayım diye onuda gerekli yere kopyaladıktan sonra yeniden başlatıp oyuna girdim vanguardı falan kurdu vs vs. Scripti açıyorum tepki vermiyor
1. bunnyhop çalışıyor trigger çalışmıyor
2. scripti önceden maça basladıgımda alt tab yapıp acıp f2 ye basıp kullanabılıyordum simdi ana menu olsun mac olsun herşeyi denedim f2 ye basıyorum bunnyhop çalısıyor trigger yok
3. her rengi denedim (en son sarı yeşil körlüğünde bıraktım) sonuç aynı
4.belki ayarlarla ilgilidir diye ekran kartının ayarları ile oynadım yok olmuyor
5. bundan emin değilim ama sanırım önceden alt tuşuna basılı tutarken spaceyede basabılıyordum yani bunny yapabılıyordum şimdi alt tusuna basılı tutarken tepki vermemesine rağmen aynı anda spaceye basınca herhangi bir şey olmuyor zıplamıyor ajan alt tusundn cekınce zıplamaya baslıyor belki ilgisi vardır diye yazdım.
Bu konuda yardımcı olabilecek koca yürekli bir arkadaş arıyorum TW falan gerekirse kurarım hiç sorun değil. Okuyup yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
(Aynı sorunu yaşamış ve yapabilmiş arkadaşlar varsa lütfen erinmeyin anlatın :) )

Çözüm
Öncelikle teşekkür ederim böyle bir değerlendirme sunduğun için script 18xx to 2h20 işletim sistemlerinde halen sorunsuz çalışıyor. Pencereli tam ekran modunda oynadığından ve eğer f2 tuşu tepki vermiyorsa scriptler açıkken valorantı tekrardan başlatmayı yada oyunu alta alarak f2 tuşuna basıp tekrardan etkileşim sağlayabilirsin.
Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bendede var bende herhangi bir sorun yok çalısıyor silip tekrar yüklemeyi denedinmi acaba ?
Denemediğim şey kalmadı dostum zaten format attıktan sonra tekrar indirmem gerekti. Bende de format atmadan önce sorun yoktu :) Onu düşünüyorum bende işte şuan çalışıyor mu sende başka scriptler denedim yabancı forumlardan falan hepsi aynı şekil bunnyhop çalışıyor trigger ve norecoil çalışmıyor zaten norecoil istemiyorum sprayime güveniyorum ama trigger iyi oluyordu hilelere karşı(Valoda hile yok demeyin var biliyor herkes) :D

pc ile alakalı birşey bence
PC ile alakalı veya başka birşey bulsam içinden geçeceğim :/ Format atmadan önce hiç bir sorun yoktu tahminim yine ekran kartı ile alakalı veya oyunu ben baştan kurmam gerekiyor bilemedim bir tek onu denemedim zaten oyunu baştan kurmayı ama onunla ilgili olduğunu hiç sanmıyorum ya

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Denemediğim şey kalmadı dostum zaten format attıktan sonra tekrar indirmem gerekti. Bende de format atmadan önce sorun yoktu :) Onu düşünüyorum bende işte şuan çalışıyor mu sende başka scriptler denedim yabancı forumlardan falan hepsi aynı şekil bunnyhop çalışıyor trigger ve norecoil çalışmıyor zaten norecoil istemiyorum sprayime güveniyorum ama trigger iyi oluyordu hilelere karşı(Valoda hile yok demeyin var biliyor herkes) :D
bendeki çalısıyor atayım bir dene istersen ama buraya atmam sıkıntı çıkarırmı?

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bendeki çalısıyor atayım bir dene istersen ama buraya atmam sıkıntı çıkarırmı?
Özel mesaj attım dostum konuyu uzatmayalım yapıştırmasınlar cezayı :D

@merabameraba dostum verdiğin script de aynısı oluyor bunny var trigger yok ama tek bir fark var bunda alt tuşuna basılı tutarken aynı anda zıplayabiliyorumda :D galiba bu windowsun renkleri ile ilgili birşey ya off off

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Öncelikle teşekkür ederim böyle bir değerlendirme sunduğun için script 18xx to 2h20 işletim sistemlerinde halen sorunsuz çalışıyor. Pencereli tam ekran modunda oynadığından ve eğer f2 tuşu tepki vermiyorsa scriptler açıkken valorantı tekrardan başlatmayı yada oyunu alta alarak f2 tuşuna basıp tekrardan etkileşim sağlayabilirsin.

Çözüm
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Knk beninde anakartin cipi yandi bendede ayni hatayi verdi formatlattim hileyi sildim yonetici olarak actim virus progra.ini b
Inject ledim olduyor pc ile alakali yani

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
pencereli tam ekran moduna geçip deneyebilirsin kankam
Tam ekran modu dan çıkarıp pencereli tam ekran moduna aldığımda oldu beyler teşekkür ederim sistem dediğin gibi 2h20 bu tür küçük şeylerin sistemden sisteme farkli tepkiler göstermesine şaşırdım diyemem ne de olsa koca motorunda küçücük bobin olmasa çalıştıramazsin bu arada script alıntı değil sanırım sadece bir kısmı mi alıntı ya da yabancı forumlarda Türk forumlarında çok gezdim bazı kodlar farklı hep eline sağlık. Nihai sonuç W10 pro v2004 2h20 sistemde tam ekrandan çıkıp pencereli tam ekran yapınca oldu herkese ilgisi için teşekkür ederim <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...