Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
@fight4fredomm adlı arkadaşın paylaştığı AHK Scripti kullanıyordum trigger+bunnyhop olanı 1 ay falan sorunsuz kullandım her neyse dün ekran kartımı güncelledim ve oyunda ''ekran kartı sürücüsü çöktü bilmem ne bilmem ne'' hatası almaya başladım sinirlendim gittim format attım ama farklı bir w10 sürümü yükledim önceden 1903 mü ne vardı şimdi v2004 var ve o home bu pro. Formatı attıktan sonra sürücüleri vs güncelledim falan daha önceden valorantın klasörünü telefonuma atmıştım indirmekle uğraşmayayım diye onuda gerekli yere kopyaladıktan sonra yeniden başlatıp oyuna girdim vanguardı falan kurdu vs vs. Scripti açıyorum tepki vermiyor
1. bunnyhop çalışıyor trigger çalışmıyor
2. scripti önceden maça basladıgımda alt tab yapıp acıp f2 ye basıp kullanabılıyordum simdi ana menu olsun mac olsun herşeyi denedim f2 ye basıyorum bunnyhop çalısıyor trigger yok
3. her rengi denedim (en son sarı yeşil körlüğünde bıraktım) sonuç aynı
4.belki ayarlarla ilgilidir diye ekran kartının ayarları ile oynadım yok olmuyor
5. bundan emin değilim ama sanırım önceden alt tuşuna basılı tutarken spaceyede basabılıyordum yani bunny yapabılıyordum şimdi alt tusuna basılı tutarken tepki vermemesine rağmen aynı anda spaceye basınca herhangi bir şey olmuyor zıplamıyor ajan alt tusundn cekınce zıplamaya baslıyor belki ilgisi vardır diye yazdım.
Bu konuda yardımcı olabilecek koca yürekli bir arkadaş arıyorum TW falan gerekirse kurarım hiç sorun değil. Okuyup yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
(Aynı sorunu yaşamış ve yapabilmiş arkadaşlar varsa lütfen erinmeyin anlatın
)
1. bunnyhop çalışıyor trigger çalışmıyor
2. scripti önceden maça basladıgımda alt tab yapıp acıp f2 ye basıp kullanabılıyordum simdi ana menu olsun mac olsun herşeyi denedim f2 ye basıyorum bunnyhop çalısıyor trigger yok
3. her rengi denedim (en son sarı yeşil körlüğünde bıraktım) sonuç aynı
4.belki ayarlarla ilgilidir diye ekran kartının ayarları ile oynadım yok olmuyor
5. bundan emin değilim ama sanırım önceden alt tuşuna basılı tutarken spaceyede basabılıyordum yani bunny yapabılıyordum şimdi alt tusuna basılı tutarken tepki vermemesine rağmen aynı anda spaceye basınca herhangi bir şey olmuyor zıplamıyor ajan alt tusundn cekınce zıplamaya baslıyor belki ilgisi vardır diye yazdım.
Bu konuda yardımcı olabilecek koca yürekli bir arkadaş arıyorum TW falan gerekirse kurarım hiç sorun değil. Okuyup yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
(Aynı sorunu yaşamış ve yapabilmiş arkadaşlar varsa lütfen erinmeyin anlatın