Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Denemediğim şey kalmadı dostum zaten format attıktan sonra tekrar indirmem gerekti. Bende de format atmadan önce sorun yoktuBendede var bende herhangi bir sorun yok çalısıyor silip tekrar yüklemeyi denedinmi acaba ?
PC ile alakalı veya başka birşey bulsam içinden geçeceğim :/ Format atmadan önce hiç bir sorun yoktu tahminim yine ekran kartı ile alakalı veya oyunu ben baştan kurmam gerekiyor bilemedim bir tek onu denemedim zaten oyunu baştan kurmayı ama onunla ilgili olduğunu hiç sanmıyorum yapc ile alakalı birşey bence
bendeki çalısıyor atayım bir dene istersen ama buraya atmam sıkıntı çıkarırmı?Denemediğim şey kalmadı dostum zaten format attıktan sonra tekrar indirmem gerekti. Bende de format atmadan önce sorun yoktuOnu düşünüyorum bende işte şuan çalışıyor mu sende başka scriptler denedim yabancı forumlardan falan hepsi aynı şekil bunnyhop çalışıyor trigger ve norecoil çalışmıyor zaten norecoil istemiyorum sprayime güveniyorum ama trigger iyi oluyordu hilelere karşı(Valoda hile yok demeyin var biliyor herkes)
Özel mesaj attım dostum konuyu uzatmayalım yapıştırmasınlar cezayıbendeki çalısıyor atayım bir dene istersen ama buraya atmam sıkıntı çıkarırmı?
Öncelikle teşekkür ederim böyle bir değerlendirme sunduğun için script 18xx to 2h20 işletim sistemlerinde halen sorunsuz çalışıyor. Pencereli tam ekran modunda oynadığından ve eğer f2 tuşu tepki vermiyorsa scriptler açıkken valorantı tekrardan başlatmayı yada oyunu alta alarak f2 tuşuna basıp tekrardan etkileşim sağlayabilirsin.
Tam ekran modu dan çıkarıp pencereli tam ekran moduna aldığımda oldu beyler teşekkür ederim sistem dediğin gibi 2h20 bu tür küçük şeylerin sistemden sisteme farkli tepkiler göstermesine şaşırdım diyemem ne de olsa koca motorunda küçücük bobin olmasa çalıştıramazsin bu arada script alıntı değil sanırım sadece bir kısmı mi alıntı ya da yabancı forumlarda Türk forumlarında çok gezdim bazı kodlar farklı hep eline sağlık. Nihai sonuç W10 pro v2004 2h20 sistemde tam ekrandan çıkıp pencereli tam ekran yapınca oldu herkese ilgisi için teşekkür ederim <3pencereli tam ekran moduna geçip deneyebilirsin kankam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?