Valorant W11' de Ana Hesabın Ban Yememesi İçin Napılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bildiğiniz üzere W11 cihazlarda tpm 2.0 sayesinde cihaz banı atılamıyormuş ben başka hesapta oynayıp cihaz banı yersem diye konuyu açayım dedim diyelim ki yan hesapta hileden banlandım cihaz banı atıp diğer hesabı da banlatır mı? W11 kullanan birisi için cevaplarsanız sevinirim W10'da cihaz banı atıldığı belli zaten

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
legit oynamaz lazım be hilenin güncelliğini kontrol etmen lazım kankam aksi taktirde ban anında gelır çünkü önceden de yemiş ban hesap daha çok dikkate alırlar

ne yazsam bilemedim
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
cihaz banını kast ediyorsan ücretsiz spooferlar vardı bi ara ancak paralıları daha iş yapıyor legit oynamıyorsan göze almalısın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar bana birisi Lol sc indirdikten sonra ne yaparsam Valoda ban yemem söyleyebilir mi ?

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
windows 11 hwid atıyor mu pek bilgim yok bildiğim windows 1709 hwid atmıyor hesap banı atıyor fakat yediğiniz hesap ban yer sadece ayriyetten yedikten sonra temp tarzı logları temizleyin hileleri silin sildikten sonra yeniden başlatın sistemi ve tekrar oyuna giriş yapın. (vanguardı silip tekrar kurmanızı öneririm )

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
windows 11 hwid atıyor mu pek bilgim yok bildiğim windows 1709 hwid atmıyor hesap banı atıyor fakat yediğiniz hesap ban yer sadece ayriyetten yedikten sonra temp tarzı logları temizleyin hileleri silin sildikten sonra yeniden başlatın sistemi ve tekrar oyuna giriş yapın. (vanguardı silip tekrar kurmanızı öneririm )
Bütün logoları aynanda silmem için bir yöntem var mı?

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
logları temizledikten sonra da aynı hatayı alıyorum ben maalesef :/

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Pc Nizi Guzel dosya temizligi yapın %temp% temp Çalıstır Regedit dosyaları silin temiz bir kurulum yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...