Seçkin Üye
Yaklaşık olarak 16 maç attım ve sıfır hesabı plat 2 rankına çıkarttım. Şuanlık herhangi bir ban söz konusu değil.
Her ban yediğinde 3 ay yiyosunticket atmasan bile ilk defa yediysen 3 ay sonra kalkıyor diye biliyorum ben ama emin değilim ben ticket atmıştım şu tarihte açılıcak banınız dediler o tarihten 1 gün sonra açılmıştı benim banım
Bendede bu hatayı veriyor0x00000af çözebilen var mı yardımcı olur musunuz? [KULLANICI=9]@nader11ndeu[/KULLANICI]
Windwos sürümünüz 20h2 veya 21h1 üstü ise bu sorun görülebilir windows 10 1909 formatı atamyı deneyin0x00000af bilmem ne hatası veriyor unlucky
ben indirmeye çalışıyorum sayfadan indirmiyor nerden indiriyoruzWindwos sürümünüz 20h2 veya 21h1 üstü ise bu sorun görülebilir windows 10 1909 formatı atamyı deneyin
DRAGON#5476 Discord dan yazın banaben indirmeye çalışıyorum sayfadan indirmiyor nerden indiriyoruz
It is marked as undetected so I was wondering if anyone had reported a ban from it yetIt's hard to give a clear rate. But if you're cheating, it's inevitable to ban from game. If you don't want to be banned, you shouldn't cheat.
Hile dün çalışıyordu bugün 0xc00000af hatası alıyorum sürüm 20h2 sadece bugün oldu dediğim gibi önceden çalışıyoduDRAGON#5476 Discord dan yazın bana
evet biliyorum ama 20h2 de sorun çıktı ve üstünde 1909 da sabit bir şekilde çalışıyor şu anlıkHile dün çalışıyordu bugün 0xc00000af hatası alıyorum sürüm 20h2 sadece bugün oldu dediğim gibi önceden çalışıyodu