onunla hiç bir alakası olamaz yabenimde ekran kartım değiştikten sonra banım kalktı
hayır format ile hwid ban kalkmazzaten format atıncada oluyo
valorant çok saçma bir şey windows 10 dan 11 e geçtim banlandım tekrar 10 a geçtim banım kalktıArkadaşlar bir şey soracağım: Windows 10'dan 11'e geçince saçma bir şekilde delay banım kalktı, 2 gündür oynuyorum. Sizce devamında ban yer miyim? Windows 11 geçince neden kalktı delay banım? Bilgisi olan var mı?
kanka şansa oluyo bende format attım kalktı ama genelde bunlar kalıcı ban olmuyo kalıcı ban yesen bile 4 aya açılıyoArkadaşlar bir şey soracağım: Windows 10'dan 11'e geçince saçma bir şekilde delay banım kalktı, 2 gündür oynuyorum. Sizce devamında ban yer miyim? Windows 11 geçince neden kalktı delay banım? Bilgisi olan var mı?
delay banından kastın nedir reis? Anlayamadım açar mısın lütfen.Arkadaşlar bir şey soracağım: Windows 10'dan 11'e geçince saçma bir şekilde delay banım kalktı, 2 gündür oynuyorum. Sizce devamında ban yer miyim? Windows 11 geçince neden kalktı delay banım? Bilgisi olan var mı?
kral bende van 152 hatası alıyorum sürüm düşürsem veya yükseltsem delay bana geçse en azından? 1-2 maç atıp ban yerdim eskiden şimdi direkt van 152 alıyorumArkadaşlar bir şey soracağım: Windows 10'dan 11'e geçince saçma bir şekilde delay banım kalktı, 2 gündür oynuyorum. Sizce devamında ban yer miyim? Windows 11 geçince neden kalktı delay banım? Bilgisi olan var mı?