Valorant Windows Update sonrası VAL 5 hatası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Valorant'ta skin changer hilesi açıp ban yedim. VAL 152 donanım banını kaldırdım. 10 gün sonra falan Windows Update yaptım ve VAL 5 Valorant'tan uzaklaştırıldın hatasını aldım ve şu an açtığım hesaplar ilk maçın sonunda ban yiyor. Format BIOS Update yapıp tekrar bu banı kaldırabiliyorum ama Update yapınca tekrar bir oyun sonra ban yiyorum.

Normalde güncellemeyecektim ama bir sıkıntı oldu: Valorant'a girerken internetim gidiyordu, PC yeniden başlatınca geliyordu internet ama Valorant girince tekrar gidiyordu. Onu Windows Update yapıp çözdüm, bu sefer de yine ilk maçtan ban yedim. Bunu nasıl çözebilirim? Bu konuda bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Tekrar spoof yap windowsu güncelleme her güncellediginde spoof gider

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
benim eski laptop biraz kötüydü idare ediyordu ama düşük fps de olsa oynuyordum valoyu. arada kafeye gidiyordum kafade veriyodu bu hatayı val 5 i. sürekli dışarıda veya işte olduğumdan laptop sürekli açıktır anydeskten bağlanıp istemciden çıkış yapınca kafede girebiliyordum. bilmem yardımcı olurmu sana yani evde ki istemciden çıkmam gerekiyordu val 5 hatası almamam için.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
val5 bende de çok oluyordu kyk da sanırım aynı internet üzerinden birden fazla giriş olunca da aynı sorunu yapıyor

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Val 5 öyle bela bir hataki düzelttim derken birden 3 gün sonra yada 1 hafta sonra bile karşına çıkabiliyor. Bilgisayarına yeni güncelleme yaptıysaysan spoof gitmiş olabilir tekrar spoof atman lazım. Spoof atmadan önce internet ayarlarına kadar her şey sıfırlanmalıdır bence aynı hatayla sürekli karşı karşıya kalıyordum ben en son spoof atmadan önce internetimi değiştim öyle attım spoof attım hiç sorun yaşamadım ta ki ban yediğim internet'e dönene kadar.

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
hwid banın devam ediyor kaldıramamışsın diye val5 yiyorsun. öyle bios up yaparak kalkmaz uydurmayın yani :D

Üye
2 HİZMET YILI
spoofla tekrar ayrıca windows update yapma spoof yapman gerekiyor her update yaptığında

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
tekrardan yaptım her şeyi şu anda oyuna girerken internetim gidiyor yeniden başlatıncaya kadar gelmiyor bunun nedenini bilen??
Post automatically merged:

Tekrar spoof yap windowsu güncelleme her güncellediginde spoof gider
kanka yazdığım gibi yapmak zorunda kaldım çünkü oyuna giremiyordum başka çözüm bulamadım

hwid banın devam ediyor kaldıramamışsın diye val5 yiyorsun. öyle bios up yaparak kalkmaz uydurmayın yani :D
sadece bios up yapmıyorum ki

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
tekrardan yaptım her şeyi şu anda oyuna girerken internetim gidiyor yeniden başlatıncaya kadar gelmiyor bunun nedenini bilen??

kanka yazdığım gibi yapmak zorunda kaldım çünkü oyuna giremiyordum başka çözüm bulamadım

sadece bios up yapmıyorum ki
sadece bios up yapmıyorsun okey ama ne yapıyorsan işe yaramadığı belli yani anlattıklarına göre o yüzden yiyorsun val5

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Format attığımda düzelmişti benimki aynı hatayı alıyordum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
spoff yapmaya çalıs ve sılınmedıgındewn emin ol

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sadece bios up yapmıyorsun okey ama ne yapıyorsan işe yaramadığı belli yani anlattıklarına göre o yüzden yiyorsun val5
kanka windows update yaptığımdan dolayı kaynaklanıyor yüksek ihtimalle şimdi kapattım otomatik güncellemeyi falan bakalım

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
burada bakabilirsin
1688290418492.png

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
o oyunun sıkıntısı diye biliyorum bana da olmustu kendi kendine zamanla geçiyor

bugün yine oldu 2 3 gün girmeyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...