5 6 kere discord değiştirdim keyimi resetlemek için hiç öyle bir sorun yaşamadım.Bu woffer şahsınıza ait oluyor kod girme de üye olduğun discord id ni yazıyorsunuz en ufak bir sorunda Kodu satın aldığınızı kanıtlamak için eposta adresi key ve o discord id hesabı ile yazmanız gerekiyor bunu bilip ona göre satış yaparsan sevinirim.
Ben 1 haftadır yardım arıyorum edemiyorlar kodumda hata var onunla uğraşıyorum degistiremediler bir türlü iş yorucu5 6 kere discord değiştirdim keyimi resetlemek için hiç öyle bir sorun yaşamadım.
5 6 kere discord değiştirdim keyimi resetlemek için hiç öyle bir sorun yaşamadım.
Valorant banını kaldırıyorNe işe yarıyor bu?
Merhaba keyini discord adreslerinden adminlerden keyini resetlettirebiliyorsun.Satıcağım key resetlendi.knk satamazsın bende de woofer var ve anakartına kayıt ediliyor başka pc de açmaz
Hayır hala duruyorsattın mı kanka
ona göre alıyım ben
2 Anakartta kullandım a320 m k gigabyte b450 m s2h 2sindede çalıştı.hocam woofer her anakartta çalışmıyor senin anakart modelin nedir ?
Evet çalışıyorasus anakartta çalışıyor mu
hocam alıcam bana ulasır mısınız Rezzly#88732 Anakartta kullandım a320 m k gigabyte b450 m s2h 2sindede çalıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?