valorant yan hesapta hle açsam ana hesap banlanırmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
selamlar bugun hile açmak için bu siteye yöneldim hileyi indiricem ama emin olamadım çünkü eğer yan hesaptan ban yersen ana hesaptanda yersin diye bir yorum okudum bu doğrumudur ana hesabımı kaybetmek istemiyorum içinde sail vandal var

Radiant Legit Player
Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kanka hileyle oynadigin sure boyunca spoofer atmadigin surece hilesiz oynamaya bile girme main hesabina hatta pc ye spoofer at oyle hileyle oynamaya basla derim daha garanti olur

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Zaten yandan ban yersen hwid yersin. Hwid yediğinde ana hesaba da giremiyorsun pc direkt ban yiyor gibi düşünebilirsin. Hwid 4 ay gibi bir şey zaten o kalktığında ana hesabına sorunsuz girebilirsin yan hesabın süresiz banlanmış olur onu söylememe de gerek yok sanırım

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sadece hileyle beraber oynadığın hesabın ve bilgisayarın ban yer. Hile yapıyorsan main hesabına girme zaten artık riskli olur.

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
eğer hwid ban yersen ana hesabın gitmez , 3-4 ay sonra girersin tekrar ana hesabına
ama ban yeme ihtimali de var

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
İlk defa ban yiyorsan banlanma ihtımali düşük ama 2. kez falansa ana hesapta ban yiyebilir

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
hwid ban yeme şansında var donanım banı valorantda hile açicaksan riski alicaksın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
abartmazsan yemezsin ban yedikten sonra gene açarsan ip ban yersin

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla ana hesabın ban yemez lakin hwid ban yiyeceğin için kullanamazsın ben 6 ay yemiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...