- Yasaklandı
-
türk oyuncular için türk ajan gelmesi çok iyi olur tam kesin değil ama gelirse adıda eren olsunMetin;
Valorant’ın oyun içi karakterlerinden biri olan Cypher, oyunla ilgili bilgiler sızdırmaya devam ediyor. Bir isithbarat ajanı olan Cypher, bu defa da gelecek olan yeni ajanın Türk olacağıyla ilgili bilgiler ortaya attı. Cypher’ın yaptığı paylaşıma göre, gelecek olan yeni ajan Almanya’da yaşayan bir Türk olacak.
Türkiye’nin neresinden olduğuyla ilgili kesinlik yok ancak Cypher'ın 'sızdırdığı' bu bilginin ardından ortaya çıkan iddialar oldukça ilgi çekici.
Valorant’ın bu yeni Türk ajanınıyla ilgili söylentilerden bazılarına göre yeni ajan Killjoy’un annesi olarak 'Zehra' adıyla karşımıza çıkabilir.
Kullanıcıların tahminlerinin birçoğu yeni ajan bir healer veya smoker olacağı yönünde. Tabii tahminler bir kenarıya dursun, oyunun içindeki bir karakterin ağzından 'Türk ajan' lafını duymak bile çoğumuzda heyecan yaratmaya yetti. İlerleyen günlerde çok sayıda Türk oyuncuya sahip Valorant'ın bu yeni ajanını görmek için can atıyoruz.
Cypher, yeni ajanla ilgili şunları söylemiş: "Sevgili şantajcımızdan gelen o şifreli mesajlarda bir ilerleme kaydettim. Tam çıkış noktası hala bilinmiyor. Ama Türkiye'de bir yerden geldi. Bundan eminim. Şimdi şu soruya cevap vermelisiniz: Bu kişiyi bulunca ne yapacaksınız? Vicdanın infaz için fazla belalı. Ama ne gibi alternatifler var bilmiyorum."
Sizinde yorumlarınızı bekliyorum benim düşümcem ve yazılanlar bu şekilde
bence daha cok sentinel değilde sage gibi bir can veren ajan lazımYeni Ajan Hafif Kay/o Benzeri Olcak Diğer Ajanların Skillerini Devre Dışı Bırakacak
adı zehra olucak büyük ihtimalle kjnin annesi olaraktürk oyuncular için türk ajan gelmesi çok iyi olur tam kesin değil ama gelirse adıda eren olsun
Zehra adı olması yabancılar için zor olmazmı info sırasında felan daha kullanışlı bir olması daha iyibence daha cok sentinel değilde sage gibi bir can veren ajan lazım
Post automatically merged:
adı zehra olucak büyük ihtimalle kjnin annesi olarak
eren olcağını düşünmüyorum ben tüm isimlerin bir anlamı varZehra adı olması yabancılar için zor olmazmı info sırasında felan daha kullanışlı bir olması daha iyi
smoke saçma olur brim cok buff yedi omende yedi lazım olan healler benceUmarım smoker olur
bununla alakası yokki vp fiyatlarının artışınınhacı adamlar turk ajan getircek die vp pahalı yaptılar igice
umarım türk ajan olur çünkü oyunu çoğunluğu türk oyuncular oluşturuyor.Metin;
Valorant’ın oyun içi karakterlerinden biri olan Cypher, oyunla ilgili bilgiler sızdırmaya devam ediyor. Bir isithbarat ajanı olan Cypher, bu defa da gelecek olan yeni ajanın Türk olacağıyla ilgili bilgiler ortaya attı. Cypher’ın yaptığı paylaşıma göre, gelecek olan yeni ajan Almanya’da yaşayan bir Türk olacak.
Türkiye’nin neresinden olduğuyla ilgili kesinlik yok ancak Cypher'ın 'sızdırdığı' bu bilginin ardından ortaya çıkan iddialar oldukça ilgi çekici.
Valorant’ın bu yeni Türk ajanınıyla ilgili söylentilerden bazılarına göre yeni ajan Killjoy’un annesi olarak 'Zehra' adıyla karşımıza çıkabilir.
Kullanıcıların tahminlerinin birçoğu yeni ajan bir healer veya smoker olacağı yönünde. Tabii tahminler bir kenarıya dursun, oyunun içindeki bir karakterin ağzından 'Türk ajan' lafını duymak bile çoğumuzda heyecan yaratmaya yetti. İlerleyen günlerde çok sayıda Türk oyuncuya sahip Valorant'ın bu yeni ajanını görmek için can atıyoruz.
Cypher, yeni ajanla ilgili şunları söylemiş: "Sevgili şantajcımızdan gelen o şifreli mesajlarda bir ilerleme kaydettim. Tam çıkış noktası hala bilinmiyor. Ama Türkiye'de bir yerden geldi. Bundan eminim. Şimdi şu soruya cevap vermelisiniz: Bu kişiyi bulunca ne yapacaksınız? Vicdanın infaz için fazla belalı. Ama ne gibi alternatifler var bilmiyorum."
Sizinde yorumlarınızı bekliyorum benim düşümcem ve yazılanlar bu şekilde
evet bizde 4 gözle bekliyoruzumarım türk ajan olur çünkü oyunu çoğunluğu türk oyuncular oluşturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?