XDefiant Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba memory ailesi bu oyun yeni çıktı sanırsam girdim baya da bi takıldım fakat bazen bazı yerlerde problemler ve sıkıntılarla karşılaşıyorum hassasiyet konusu oyunda şuan pratik bölgesinin açık olmamasından dolayı birde oyun da fazla türk bulamadım.
6 saat gibi bi süre oynadım silah anca 6 level oldu yani silahların levelleri kasmakta zor oluyor bunlarla ilgisi tecrübe ve bilgileri olan yardımlaşacak arkadaşlar var mıdır
Aranızda oynayanlar oyun ile ilgili gerek silah gerek haritalar yada ayarla ilgisi bilgili olan arkadaşları bekliyorum

Genelde Merak Edilen Konular

• Silahlar nasıl daha hızlı level atlar
  • Hangi eklentiler neler için ads mi önemli yoksa dengemi
  • Farklı oynanış biçimleri gelecek mi yoksa sadece bu modlar ile sürekli aynı şeyler mi tekrarlanacak
  • Kilitli olan silahlar neye göre nasıl açılıyor
  • 25 level olduktan sonra bi level yada sırala düzeni olmadan karma şekilde mi eşleştirme oluyor
  • Ayarlar kısmında nelere dikkat edilmesi ve yapılması gerekiliyor
  • CS GO gibi çözünürlük düşürüldüğünde adamların kafaları büyüyor mu yoksa valo da ki gibi engellenmiş mi

Benim aklıma gelen ve gördüklerim bunlardı oyuncular arasında Türk yada bir dc de yada bir sitede XDefiant ile ile ilgili bir topluluk bulamadım ondan oyunla ilgili şeyleri
öğrenirken sıkıntı yaşayabiliyorum desteklerinizi bekliyorum ...

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Silahların nasıl açıldığını oyunu türkçe oynuyorsan mücadeleler kısmından görebilirsin orada silah tipleriyle ilgili bazı görevler var o görevleri tamamladığında silahları açabiliyorsun.
Silahları hızlı level atlatmak için benim tecrübeme göre en iyi mod eşlik etme modu en çok xpyi oradan alıyorsun oyuna başladığında 5 tane sana silah xp takviiyesi veriyor 20dklık onları kullabilirsin.
Silah eklentilerinin etkisini yandaki grafikten görebiliyoruz ads mi denge mi hala bende emin olamadım.
20. Seviyeyim onu bende merak ediyorum 25 olunca güncelleme paylaşırım.
Çözünürlük değiştirince bir şey değişmiyor.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
silah tipleriyle ilgili görevler var onlar çok zor yapamadım alt f4 attım

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
millet gördüğü gibi eritiyor öldürüyor fakat bende adamlara şarjör boşaltıyorum anca ölüyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...