Uzman Üye
Merhaba memory ailesi bu oyun yeni çıktı sanırsam girdim baya da bi takıldım fakat bazen bazı yerlerde problemler ve sıkıntılarla karşılaşıyorum hassasiyet konusu oyunda şuan pratik bölgesinin açık olmamasından dolayı birde oyun da fazla türk bulamadım.
6 saat gibi bi süre oynadım silah anca 6 level oldu yani silahların levelleri kasmakta zor oluyor bunlarla ilgisi tecrübe ve bilgileri olan yardımlaşacak arkadaşlar var mıdır
Aranızda oynayanlar oyun ile ilgili gerek silah gerek haritalar yada ayarla ilgisi bilgili olan arkadaşları bekliyorum
Genelde Merak Edilen Konular
Benim aklıma gelen ve gördüklerim bunlardı oyuncular arasında Türk yada bir dc de yada bir sitede XDefiant ile ile ilgili bir topluluk bulamadım ondan oyunla ilgili şeyleri
öğrenirken sıkıntı yaşayabiliyorum desteklerinizi bekliyorum ...
6 saat gibi bi süre oynadım silah anca 6 level oldu yani silahların levelleri kasmakta zor oluyor bunlarla ilgisi tecrübe ve bilgileri olan yardımlaşacak arkadaşlar var mıdır
Aranızda oynayanlar oyun ile ilgili gerek silah gerek haritalar yada ayarla ilgisi bilgili olan arkadaşları bekliyorum
Genelde Merak Edilen Konular
- Silahlar nasıl daha hızlı level atlar
- Hangi eklentiler neler için ads mi önemli yoksa dengemi
- Farklı oynanış biçimleri gelecek mi yoksa sadece bu modlar ile sürekli aynı şeyler mi tekrarlanacak
- Kilitli olan silahlar neye göre nasıl açılıyor
- 25 level olduktan sonra bi level yada sırala düzeni olmadan karma şekilde mi eşleştirme oluyor
- Ayarlar kısmında nelere dikkat edilmesi ve yapılması gerekiliyor
- CS GO gibi çözünürlük düşürüldüğünde adamların kafaları büyüyor mu yoksa valo da ki gibi engellenmiş mi
Benim aklıma gelen ve gördüklerim bunlardı oyuncular arasında Türk yada bir dc de yada bir sitede XDefiant ile ile ilgili bir topluluk bulamadım ondan oyunla ilgili şeyleri
öğrenirken sıkıntı yaşayabiliyorum desteklerinizi bekliyorum ...