Üye
turk olcak beler vala real bılgıEkli dosyayı görüntüle 74350
Yeni Ajan büyük ihtimalle Türkiyeden olucak kayoo tarzı ajanlarının yeteneğini engelleyen bir sabotajcı ajan olduğu düşünülüyor.
turk olcak beler vala real bılgıEkli dosyayı görüntüle 74350
Yeni Ajan büyük ihtimalle Türkiyeden olucak kayoo tarzı ajanlarının yeteneğini engelleyen bir sabotajcı ajan olduğu düşünülüyor.
türk olucağıyla ilgili resmi bir açıklama yok amaKankam hiç hoş olmaz sürekli barbarımsı korsan tarzda şeyler çıkıyor Türklerle ilgili bir şey çıkıcaksa oyunlarda farklı ve özgün bir şey bekliyorum ben.
Olmalı bence en çok Türkiye de ravet görüyor Riotun oyunlarıtürk olucağıyla ilgili resmi bir açıklama yok ama
bence türkiyeden değilde iskandinav olabilir yada çinliEkli dosyayı görüntüle 74350
sheeeeei think he's going to be broken sheEkli dosyayı görüntüle 74350
The new agent is believed to be a saboteur agent who is likely to be a snoo-style agent from Turkey.
Hayır kod adı mesala chamberın kod adı deadeye di galibabu yenı cıkacak olan ajanın ısmı mı
tüm dünyada ravet görüyorda riot çok şey yapmıyor açıkçası benim fikrimOlmalı bence en çok Türkiye de ravet görüyor Riotun oyunları