- Yasaklandı
Banlı Üye
kapalı betaya nasıl girilir
olabilir doğruValoranta kayit olacaksin sonra ordan twich hesabini baglayip valorant yayini yapan drop acik olanlara girip izliyceksin sabah aksam belki düser
yok valoranthangi oyunda yardımcı olayım Lol de mi
lol ile alakalı bence valorant hiç oynamadımyok valorant
canlı yaın ızleyıp kod dusurmen laızımkapalı betaya nasıl girilir
inş bana düşer eyw reisvaloranta kaydolup hesabını twitche bağlıcaksın sonra twicthe valorant yayınlarını izliceksen ama yayının altında drop açık olması geyazıyor olması gerekiyor sonra rasgele bi saatte atıyor sana drobu sonra oyunu indir butonuna erişiyosun ve indiriyosun şimdidien kolay gelsin bana 7 günde düştü![]()
valorant neyle alakalı hiç oynamadımvaloranta kaydolup hesabını twitche bağlıcaksın sonra twicthe valorant yayınlarını izliceksen ama yayının altında drop açık olması geyazıyor olması gerekiyor sonra rasgele bi saatte atıyor sana drobu sonra oyunu indir butonuna erişiyosun ve indiriyosun şimdidien kolay gelsin bana 7 günde düştü![]()
valorant neyle alakalı hiç oynamadımvaloranta kaydolup hesabını twitche bağlıcaksın sonra twicthe valorant yayınlarını izliceksen ama yayının altında drop açık olması geyazıyor olması gerekiyor sonra rasgele bi saatte atıyor sana drobu sonra oyunu indir butonuna erişiyosun ve indiriyosun şimdidien kolay gelsin bana 7 günde düştü![]()
me too thank youi am really excited to play valorant, please riot hurry up
riotun yeni çıkardığı skilli online fps oyunu kanka öneririm bir incele gayet başarılı bir oyunvalorant neyle alakalı hiç oynamadım
Post automatically merged:
valorant neyle alakalı hiç oynamadım![]()
denerim güzelse oynarımriotun yeni çıkardığı skilli online fps oyunu kanka öneririm bir incele gayet başarılı bir oyun