Çözüldü Valorant'a girerken internet kesiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Valorant'a girerken internetim kesiliyor. Sadece Valorant'ta oluyor bu olay, araştırdım ama kayda değer bir çözüm bulamadım. Sürücüler güncel, modeme reset attım. Düzelmedi. Akla gelen birçok şeyi denedim ama bir işe yaramadı, format da attım yine olmadı. Ticket attım, cevap bekliyorum. O gelene kadar en azından bilgisi olan biri varsa eğer yardımcı olursa sevinirim. ^^

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
indirdğiniz bir dosya falan varsa büyük ihtimalle içsel değişiklik oluşturdu yani format attım demişşiniz onun da değiştirmeyeceği türden tabii atılan formatı belirtmek de önemli %100 olanında bile bunu yapıyorsan söylemiş olduğum gibi içsel ha ama program falan izin verdirtmedim yada indirmedim derseniz riot a bir sorun sorduysanız da bir daha fazla forma ulaşın ayrıca bir program vardı bulamasak bile görev yöneticisinden valorantı açınca değişen ve gelişen olayları takip edin vanguard genellikle sıkıntı çıkarabiliyor bunca uğraştan sonra bile bir sıkıntı çıkıyorsa bile maalesef riot a ticket atıp beklemekten başka çare yok çünkü sorunun kaynağı belli değil en iyisi ticket beklemeniz atmadıysanız sağlam ve %100 yani kısaca herşeyi...
Üye
2 HİZMET YILI
indirdğiniz bir dosya falan varsa büyük ihtimalle içsel değişiklik oluşturdu yani format attım demişşiniz onun da değiştirmeyeceği türden tabii atılan formatı belirtmek de önemli %100 olanında bile bunu yapıyorsan söylemiş olduğum gibi içsel ha ama program falan izin verdirtmedim yada indirmedim derseniz riot a bir sorun sorduysanız da bir daha fazla forma ulaşın ayrıca bir program vardı bulamasak bile görev yöneticisinden valorantı açınca değişen ve gelişen olayları takip edin vanguard genellikle sıkıntı çıkarabiliyor bunca uğraştan sonra bile bir sıkıntı çıkıyorsa bile maalesef riot a ticket atıp beklemekten başka çare yok çünkü sorunun kaynağı belli değil en iyisi ticket beklemeniz atmadıysanız sağlam ve %100 yani kısaca herşeyi silerek format atmanız falan yardımcı olabilir

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ticket açıp valoranta sorun veya ilk başta bir format at bilgisayarına modemini aç kapa yap bunlar olmazsa ticket aç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...